Επιλογή Σελίδας

Με πενταρέ του Χρήστου Ρόβα γιόρτασε το πρωτάθλημα που κατέκτησε στο 2ο όμιλο της Γ Εθνικής ο Ηρακλής αφού σήμερα επιβλήθηκε του Φιλίππου Αλεξάνδρειας με 0-7. Τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Πτηνόπουλος και Παπαδόπουλος.

Ο Ηρακλής παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από τον υποβιβασμένο Φίλιππο Αλεξάνδρειας επικράτησε άνετα με 0-7.  Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής με τον Ηρακλή να επικρατεί πλήρως στο χώρο του κέντρου και από εκεί οι Ρόβας, Πτηνόπουλος και Παπαδόπουλος ήταν η επιθετική τριάδα που έκανε άνω κάτω την άμυνα των γηπεδούχων.

Με τη νίκη αυτή ο Ηρακλής κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και τώρα πλέον περιμένει τους αντιπάλους του στα play-off για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League. Όσο για τον Φίλιππο το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα χωρίς να τα καταφέρει. Σκορ ημιχρόνου 0-4. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση του Φίλιππου Αλεξάνδρειας βράβευσε τον Λάκη Παπαϊωάννου, τον Γρηγόρη Παναγιωτίδη (φίλαθλος Αλεξάνδρειας και Ηρακλή) και τον Ηρακλή για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα γκολ σημείωσαν οι Ρόβας στο 7’,16’,46’ 86’, 91’, Πτηνόπουλος 12’ και  Παπαδόπουλος 27’.

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Κούζας, Πέικος, Δημητρίου, Μπουντάνι, Κουμπόγλου, Χρυσίνογλου Αβραμόπουλος, Αρβανιτίδης, Καραχαλίδης, Αλμυράς, Κιβρακίδης.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Ρεβυθοπουλος (74 ‘ Καστριτσέας), Κουρέλας, Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Παναγιωτούδης, Καζναφέρης, Τάι (46’ Κωστούλας), Παπαδόπουλος 46’ Αμαραντίδης), Ρόβας, Πτηνόπουλος (60’ Ανδρεάκος).

πηγή: emvolos.gr – Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This