Επιλογή Σελίδας

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Άρη Γιώργος Χρυσανθόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη από την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων», αλλά και την εμπλοκή του Γιώργου Σιγάλα στα της ΚΑΕ. Αναφέρθηκε επίσης και στην προπονητική του καριέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη από τον πάγκο του Άρη:

“Ο κόουτς προσπάθησε πολύ από την αρχή της χρονιάς και δεν χαροποιεί κανέναν αυτό το διαζύγιο, η διοίκηση προσπάθησε να κάνει ένα ηλεκτροσόκ στους παίκτες και να αλλάξουν οι καταστάσεις, δεν ήθελε να διώξει τον κόουτς Γιαννάκη έτσι.

Μετράει αυτό το ηλεκτροσόκ όμως, με την έλευση Αγγέλου κερδίσαμε και τον Προμηθεά, δεν είναι λίγο κιόλας γιατί ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα και φαίνεται κι από την βαθμολογία του. Πιστεύω πως από το καλοκαίρι θα μπουν τα πράγματα στην σειρά τους. Θα βελτιωθούμε. Θέλω να βγάλω το καπέλο στον Παναγιώτη Γιαννάκη γιατί μπορούσε να είχε φύγει από τον πρώτο μήνα, ήξερε τι γινόταν στην ομάδα”.

Για τον Γιώργο Σιγάλα και την εμπλοκή του στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης:

“Ο Γιώργος είναι ένα από τα αυθεντικά παιδιά του χώρου και είναι τιμή που θα εκπροσωπεί ο Γιώργος στον ΕΣΑΚΕ τον Άρη. Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρόταση αυτή και δε σκέφθηκε κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο. Όποιος είναι Άρης, όταν του ζητείται η βοήθειά του, την δίνει”.

Πηγή: Arena FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This