Επιλογή Σελίδας

Οι Πάνθηρες επικράτησαν με 45-55 του Φίλιππου Νέας Πέλλας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε έναν αγώνα ο οποίος ήταν προάγγελος των ημιτελικών των play off, καθώς οι δύο ομάδες -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες και στον οποίο πρωταγωνίστησαν οι άμυνες των δύο ομάδων, οι Πάνθηρες πήραν τη νίκη και το μεγάλο προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στην ομάδα της Κατερίνης, η οποία κατάφερε να περιορίσει σημαντικά την επιθετική λειτουργία του Φίλιππου Νέας Πέλλας και προηγήθηκε με 11-20.

Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μας προϊδεάζουν για μία άκρως αμφίρροπη σειρά αγώνων στην ημιτελική φάση και τους Πάνθηρες να κατακτούν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 45-55.

Διαιτητές: Παπαγερίδης – Χατζηχαρίσης.

Δεκάλεπτα: 11-20, 20-28, 27-38, 45-55.

ΑΣ Φίλιππος Νέας Πέλλας (Οκλαλιώτης): Παναγιωτίδης, Πατσός, Περπερίδης 3, Τσανακτσίδης, Οικονομόπουλος, Βουζίνας 10 (1), Μπαλιάκας 12 (1), Στόγιος, Χερκελετζής 5, Μπουρονίκος, Φαρδέλας, Οξούζης 15 (2).

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Ιορδανίδης, Πολυχρόνης 17 (3), Καρατόλιος 13 (1), Μπούσμπουρας 7, Αδαμόπουλος  1, Γκαβοτάσιος 7, Κούτσικας, Λόγυρος, Σκρέτας, Κεραμιδάς, Καρακασίδης 10, Μαντζόλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This