Επιλογή Σελίδας

 

Επιμέλεια, Μάριος Σταμπουλής

Μπορεί οι “κυανόλευκοι” να κατέκτησαν το πρωτάθλημα από την προηγούμενη αγωνιστική και να διασφαλίστηκε ο στόχος που είναι η συμμετοχή στα μπαράζ, ωστόσο αυτό δεν… πτόησε τους παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου που κατέγραψαν ακόμα μία νίκη.

Ο Εδεσσαϊκός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, απειλώντας στο 8’ με τον Μωυσίδη να δοκιμάζει το σουτ και τον Αμπάρη να διώχνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια, ο Ηρακλής προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο, στο 20’ ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ντόγο να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αλλά τον Έλληνα πορτιέρε να τον… νικάει. Οι “κυανόλευκοι” ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Πτηνόπουλο να κάνει όμορφη κίνηση και με σουτ να πετυχαίνει το 1-0 στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Έξι λεπτά αργότερα, ο Κυριακίδης έκανε ένα καλό σουτ, με τον τερματοφύλακα Βόλτση να διώχνει.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά, είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 56’ ο Τάι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από ασίστ του Ρόβα. Δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε η ώρα του δημιουργού του προηγούμενου γκολ, αφού ο Ρόβας ήταν… τυπικός στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 3-0 και φτάνοντας τα 30 τέρματα τη φετινή σεζόν. Στο 76ο λεπτό, ο Χαραβητίδης βρέθηκε στη μικρή περιοχή και μείωσε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 3-1.

Τυπικού χαρακτήρα ήταν τα εναπομείναντα λεπτά, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο κάτι το αξιοσημείωτο. Πλέον, στον Ηρακλή στρέφουν την προσοχή τους στα μπαράζ, εκεί που θέλουν να πετύχουν και τον μεγάλο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League. 

Ηρακλής: Αμπάρης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας, Καραντασιάδης, Παναγιωτούδης, Καζναφέρης, Τάι (82΄ Καστριτσέας), Παπαδόπουλος (90΄ Κουρέλλας), Ρόβας (70΄ Κρυστάλλης), Πτηνόπουλος (74΄ Αμαραντίδης).

Εδεσσαϊκός: Βολτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργιου ταουσιάνης, Σκαθαρούδης, Καράμπελας, Ντόγος.

Πηγή: Sport DNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This