Επιλογή Σελίδας

Σαρωτική εμφάνιση του Λαγκαδά κόντρα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Η ΑΠΕΛ επικράτησε την Κυριακή (1/4) με το εμφατικό 9-0 του Φίλιππου κλειδώνοντας έτσι την παραμονή του στην Γ’ Εθνική.

Μόλις, στο 9ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 3-0, δείγμα της εικόνα της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να αποχαιρετούν με το χειρότερο δυνατό τρόπο την κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, τα τέρματα των Λαγκαδιανών σημείωσαν οι Βουτσιάς (4′, 52′), Στεφανίδης Ν. (6′, 9′), Ζαννάκης (40′, 77′, 82′), Παντεκίδης (60′) και Έππας (72′).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Φίλιππος αρχικά φαινόταν ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, ωστόσο οι παίκτες με δική τους πρωτοβουλία πήραν τα δελτία τους και κατέβηκαν στη Θεσσαλονίκη να αγωνιστούν χωρίς μάλιστα να έχουν προπονητή.

ΑΠΕ Λαγκαδά (Γενήκομσου – Κατηκαρίδης): Κασαπίδης, Παντεκίδης, Μουχάλης, Κοντέων, Καραμανλής (46’ Κέτσος), Σταμπουλής, Ζαννάκης, Εππας, Στεφανίδης Ν. (46’ Χιντασέλι), Στεφανίδης Μ. (30’ Κατσαρός), Βουτσιάς (54’ Χαρζάκας)

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Κούζας, Ηλιού, Πέικος, Δημητρίου, Κουμπούλα, Χουσεΐνογλου, Αβραμόπουλος, Αρβανιτίδης, Γιοβανόπουλος, Καρακαλίδης, Αλμύρας.

Πηγή: A Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This