Επιλογή Σελίδας

Με ήττα αποχαιρέτησε την έτσι κι αλλιώς πετυχημένη σεζόν ο Αλμωπός καθώς ο ΑΟ Καρδίας επικράτησε μέσα στην Αριδαία με σκόρ 1-0.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με τους φιλοξενούμενους πάντως καλύτερους να παίρνουν δίκαια την νίκη που όμως δεν έφτανε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το διπλό χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ξανθόπουλος στο 37′, ενώ ο Αλμωπός είχε δοκάρι με τον Πινέιρο στο 59′. Στο 42’ ο Μένιος απέκρουσε πέναλτι του Γίδαρος. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι αμφότερα τα σύνολα ολοκλήρωσαν τη συνάντηση με δέκα παίκτες, οι μεν γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Ελευθεριάδη Γ. στο 63′ και οι δε φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Μπλάτζιου στο 93′, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο αποβλήθηκε και ο προπονητής του ΑΟΚ Φώτης Αλεξίου.

Διαιτητές Γκαραγκάνης (Μηνούδης-Σαλτσίδης) από την Πιερία μέτριοι, κατάφεραν να εκνευρίσουν με τα σφυρίγματα τους, τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Σαμαρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Μουσόνι (57’ Ελευθεριάδης Γ.), Μούλας, Μεντής, Μιχαηλίδης, Πινέιρο, Παπαδημητρίου, Κάρτζιος (79’ Παρούτογλου), Ιωάννου

ΑΟ Καρδίας (Αλεξίου): Βασιλειάδης Σ. (40’ λ.τ. Παναγιωτίδης), Τοπαλίδης, Βασιλειάδης Τ., Μπιμπισίδης, Κουκουρώνας, Τσατσαρώνης (69’ Βελισσάρης), Ξανθόπουλος, Γίδαρος, Χότζα (83’ Μπλάτζιος), Μάνιος, Τσελέπης (63’ Γκέκας)

πηγή: pellasports

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This