Επιλογή Σελίδας

Εντός έδρας ήττα με 1-2 γνώρισε ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Νεοκαισάρειας από τον Όλυμπο Βροντούς, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και είδε τη διαφορά του από τον δεύτερο Δία Δίου να μειώνεται σε 17 βαθμούς. Οι Βροντινοί με το “τρίποντο” στη Νεοκαισάρεια πήραν διαφορά έξι βαθμών από τον 13ο Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αχιλλέας άνοιξε το σκορ στο 12′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλαμπάκα, μετά από ανατροπή του Τσουρέκα από τον Γκολέμα.
Στο 23′ ο Λαφατζής με διπλή επέμβαση κράτησε το 1-0 για την ομάδα της Νεοκαισάρειας.
Στο 29′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούλα.
Η…ολική ανατροπή συντελέστηκε στο 30′ με τον Τσιανάκα να διαμορφώνει με σουτ το 1-2.

Στο β’ μέρος ο Αχιλλέας είχε τον πλήρη έλεγχο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με Καλαμπάκα, Τσουρέκα, Ανδρονικίδη, Κολαξίδη και Γιαζιτζόγλου αλλά είτε ο τερματοφύλακας Καλαϊτζής είτε η αστοχία, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φτάσουν στην ισοφάριση κι έτσι ο Όλυμπος έφυγε με ένα σημαντικό “διπλό” στις “αποσκευές” του.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Κιάφας): Λαφατζής, Γιαζιτζόγλου (Κώστας), Δερμίσης, Γιαπιτζής, Καλαμπάκας, Οικονόμου, Κατσαρός, Τσουρέκας, Ανδρονικίδης, Κολαξίδης, Ιωαννίδης (Καπασακαλίδης).
Όλυμπος Βροντούς (Βαϊνάς): Καλαϊτζίδης, Γκολέμας, Βελώνης, Κορινιώτης, Τσιανάκας, Νούλας, Κ. Περδίκης, Σαββίδης (Ι. Πανωλής), Μπακούρας, Σαφέτης, Ευθυμιάδης.

ρεπορτάζ: Γιάννης Φοροζίδης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This