Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση με την οποία κάνει τον απολογισμό της φετινής σεζόν, θέτει το στόχο της άμεσης επιστροφής στη Γ’ Εθνική και παράλληλα συγχαίρει τον Πιερικό για τη σωτηρία του, εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας. 

Η ανακοίνωση

Η Α.Ε. Καρίτσας ολοκλήρωσε το όμορφο ταξίδι της στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Καμπανιακό. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα προηγήθηκε 2 φορές, ωστόσο ηττήθηκε στο τέλος με 3-2, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, ιδίως από την ομάδα μας. 

Η Α.Ε. Καρίτσας προσπάθησε και κατόρθωσε να φανεί ανταγωνιστική στα περισσότερα φετινά παιχνίδια, αν και συμμετείχε στη Γ΄Εθνική κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή. Υλοποίησε τον ένα εκ των δύο στόχων της χρονιάς, κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Πιερίας, ενώ πάλεψε ως το τέλος για την παραμονή της στην κατηγορία.
Η Διοίκηση του Συλλόγου ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και προς τρίτους (μετακινήσεις, σίτιση, ιατρική φροντίδα). Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, καθώς ο στόχος της άμεσης επανόδου στη Γ΄Εθνική Κατηγορία αποτελεί αυτοσκοπό για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.
Η Διοίκηση της Α.Ε.Καρίτσας συγχαίρει την ιστορική ομάδα του Πιερικού για την παραμονή της στη Γ΄Εθνική και του εύχεται να οδηγηθεί σύντομα σε ακόμη υψηλότερες κατηγορίες, καθώς αυτό αρμόζει στην ιστορική ομάδα  του Νομού μας.
                                             

Με εκτίμηση 
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 
της Α.Ε. Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This