Επιλογή Σελίδας

Πρωταθλήτρια στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων αναδείχθηκε η ΕΠΣ Ξάνθης η οποία στον τελικό που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας, στη Νέα Έφεσο, επιβλήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι της ΕΠΣ Δράμας, με 3-1. Στην κανονική διάρκεια οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων τα έδωσαν όλα προσφέροντας όμορφο θέαμα, σε ένα ματς με ένταση και πάθος, με τις διαφορές τους να κρίνονται τελικά στη “ρώσικη ρουλέτα”.

Το “φιλμ” του αγώνα
20′ Εκτέλεση φάουλ του Μπάμπουρα, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χατζή.
23′ Ο Ιωσηφίδης από δεξιά θα “σπάσει” τη μπάλα όμως δε θα βρεθεί συμπαίκτης του να επωφεληθεί.
27′ Κοντινό πλασέ του Μπάμπουρα, ο Χατζής κράτησε το μηδέν.
39′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Πιστικός εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα των Δραμινών για να γίνει το 0-1.
68′ Ο Ιορδανίδης δε μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα και στη συνέχεια ο Μπάμπουρας δεν κατόρθωσε να ισοφαρίσει.
71′ Σουτ του Αναστασιάδη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπεζυρτζή.
79′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Γιαγκούλας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζή, ο οποίος παρά την προσπάθειά του δε μπόρεσε να αποσωβήσει το 1-1.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η ΕΠΣ Ξάνθης αποδείχθηκε πιο εύστοχη και πιο τυχερή και επικράτησε με 3-1.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Αγγελάκης με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας. 4ος διαιτητής ήταν ο Μέγας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΠΣ Δράμας (Γρηγοριάδης): Μπεζυρτζής, Φλέγγας, Γιορδάμλης, Ουρσούζης, Μανωλεσάκης, Καραγιαννίδης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Αλμανίδης, Ιορδανίδης, Μπάμπουρας, Γαλόπουλος.
Στην 18αδα ήταν και οι: Τσακίρης, Σπυριδόπουλος, Γιαγκούλας, Μουρατίδης, Μπερπερίδης, Πετρόπυλος, Γιαννάκης.
ΕΠΣ Ξάνθης (Κουτρουλός): Χατζής, Μαρκοσιάν, Κούτρας, Τυριάκης, Χαϊτίδης, Αναστασιάδης, Μετεντζίδης, Πατήρας, Ιωσηφίδης, Γιουρούκ, Πιστικός.
Στην 18αδα ήταν και οι: Χότσκα, Χατζηβασιλείου, Τσολακίδης, Καραγεώργος, Κριτσιμάλης, Τεφήκογλου, Παπαθεωδόρου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This