Επιλογή Σελίδας

Νίκη που τους διατηρεί στη 10η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς πέτυχαν οι Μακεδόνες Πιερίων επί του δεύτερου της βαθμολογίας, Εθνικού Κατερίνης, επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Έτσι, οι “σιδηροδρομικοί” δε μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την ήττα της πρωτοπόρου Αναγέννησης Κολινδρού και να μειώσουν από την κορυφή με την υπόθεση-τίτλος να “καθαρίζει” και μαθηματικά για τους Κολινδρινούς, ενώ πλέον η διαφορά του Εθνικού από τον τρίτο Εθνικό Τραπεζούντας πήγε στο +4, κάτι που σημαίνει ότι τιθεται εν αμφιβόλω η απευθείας άνοδος, τρεις “στροφές” πριν το τέλος.

Ο Εθνικός άγγιξε το γκολ στο 15′ αλλά το πλασέ του Ρ. Μυστρίδη προσέκρουσε στο δοκάρι του Σιούντα.
Ο Χρυσόπουλος στο 35′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τους Μακεδόνες.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά παρά τις σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα δυο χαμένα τετ α τετ του Γκουνταμάνη, το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελικο σφύριγμα του διαιτητή.

Στο 90’+1′ αποβλήθηκε ο Ζάχος, από πλευράς γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδόνες Πιερίων: Σιούντας, Σιδέρης (90′ Κόκκαλης), Μπιτόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκόλιας, Παγωνίδης, Σιασιόπουλος, Χασιάκης, Χ. Βασιουρής, Καργιώτης (66′ Ζάχος), Χρυσόπουλος (60′ Δ. Βασιουρής).
Εθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Θεοδοσιάδης, Νικολαΐδης (55′ Τσελίκας), Κουϊμτζίδης (80′ Φουντουκίδης), Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Δήμος, Ρ. Μυστρίδης (80′ Καμπερίδης), Δελαβερίδης, Ν. Μυστρίδης, Γκουνταμάνης.