Επιλογή Σελίδας

Με τους τελικούς των κατηγοριών Εφήβων Νεανίδων και Νέων συνεχίστηκε το Σάββατο 14 Απριλίου το πρόγραμμα του 84ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται από 12 έως και 15 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με πληρώματά του σε πέντε μεγάλους τελικούς και πανηγύρισε την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα του σκιφ Νεανίδων με την Κατερίνα Κούρτη. Η Βαλκανιονίκης του ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αν και κορασίδα, δοκίμασε με απόλυτη επιτυχία τις δυνάμεις της στην κατηγορία των Νεανίδων. Αν και έχασε πολύτιμο χρόνο στην εκκίνηση και βρέθηκε αρχικά πίσω από όλα τα πληρώματα , δεν άργησε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να τερματίσει με μια πολύ δυνατή κούρσα στη δεύτερη θέση κρεμώντας το αργυρό μετάλλιο στο στήθος της.

Τέταρτος στον μεγάλο τελικό του σκιφ εφήβων τερμάτισε ο Βαλκανιονίκης του ΝΟΚατ, Σωτήρης Νάστος, σε μια κούρσα για γερά νεύρα που το αποτέλεσμα κρίθηκε στο φωτο φίνις.

Επίσης στην τέταρτη θέση τερμάτισε και το πλήρωμα της τετρακώπου εφήβων, αποτελούμενο από τους παίδες Κετσιτζόγλου Κωνσταντίνο, Ζιώγα Κωνσταντίνο, Ντέιβι Κωνσταντίνο και Τοστσίδη Νικόλαο.

Επιτυχημένη και η προσπάθεια του Σωτήρη Νάστου στην κατηγορία Νέων Ανδρών, που κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος και να τερματίσει στην 5η θέση.

Οι κορασίδες Μαρέτη Βασιλική και Καριπίδου Βασιλική, μετά την επάξια πρόκρισή τους στον τελικό του διπλού σκιφ νεανίδων τερμάτισαν στην έκτη θέση, ανταποκρινόμενες πολύ θετικά στην πρόκληση της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Τέλος οι παίδες Καριπίδης Σάββας και Παπανάκος Δημήτρης, αφήνοντας πίσω τους τον ατυχή τους αποκλεισμό από τον μεγάλο τελικό, αγωνίστηκαν σήμερα στον μικρό τελικό (θέσεις 7-12) του διπλού σκιφ Εφήβων όπου και με ιδιαίτερη άνεση κατέκτησαν την 1η θέση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This