Επιλογή Σελίδας

Σε έναν από τους τελευταίους … τελικούς που του έχουν απομένει στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει για να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας, ο Όλυμπος Βροντούς έδειξε ότι το ήθελε το παιχνίδι πολύ περισσότερο από τον αδιάφορο βαθμολογικά ΓΑΣ Σβορώνου και παίζοντας υπέροχο κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 κάνοντας μάλιστα ανατροπή!

 

Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 30 βαθμούς, βρίσκονται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και τον Πιερικό Αστήρ Κάτω Αγιάννη, ενώ το αξιοσημείωτο στοιχείο είναι πως τρέχουν πλέον ένα εντυπωσιακό σερί 5 νικών συνεχίζοντας το ”ντεμαράζ” και την πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο!

 
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν του παίκτες του Ολύμπου αφού μόλις στο 10ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στη συνάντηση. ο Καρασταμάτης έβγαλε συρτή σέντρα από την δεξιά πτέρυγα στην καρδία της αντίπαλης άμυνας και ο Μπέλπας με αριστερή προβολή από κοντά έκανε το 0-1 για τον ΓΑΣ.
Η απάντηση από πλευράς Βροντινών ήταν άμεση καθώς 4 λεπτά μετά έφεραν την παρτίδα στα ίσια. Ο νεαρός Μπάκουρας έκανε εκπληκτική κίνηση εκτός περιοχής αποφεύγοντας τους προσωπικούς του αντιπάλους και με υποδειγματικό δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στην γωνία του Ξανθόπουλου για την ισοφάριση.

 

Στο ημίωρο, ο Τσιανάκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο προωθημένος Κορινιώτης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να περνά εκτός εστίας.
Στο 33′ ο Τσιανάκας δέχθηκε τη μπάλα εντός περιοχής , βρέθηκε απέναντι από τον Ξανθόπουλο, όμως το αριστερό πλασέ του πέρασε λίγα εκατοστά μακριά από το κάθετο δοκάρι.
Στο 38′ ο Νούλας έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια, έφερε τη μπάλα στο αριστερό του αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία.
Στο 42′ ο Μπάκουρας σούταρε με το αριστερό από πλεονεκτική θέση αλλά το τελείωμά του δεν βρήκε στόχο.
 
Οι παίκτες του Ολύμπου μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο με το πόδι … πατημένο στο γκάζι και στο 56′ κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ολική ανατροπή!
Ύστερα από καταπληκτική ομαδική συνεργασία, ο Περδίκης τροφοδότησε τον Τσιανάκα, εκείνος με τη σειρά του πάτησε περιοχή από την αριστερή πτέρυγα και την κατάλληλη στιγμή ”έσπασε” τη μπάλα στον επερχόμενο Σαββίδη ο οποίος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να τη στείλει με πλασέ στα δίχτυα!
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παράγουν φάσεις και στο 67′ ο υπερδραστήριος Μπάκουρας έπιασε εντυπωσιακό δεξί βολ-πλανέ με τη μπάλα όμως να περνά άουτ.
Στο 75′ ο Δ.Καλαιτζής είχε τη ευκαιρία να κάνει 3 τα τέρματα για την ομάδα του , αλλά ο Ξανθόπουλος τον σταμάτησε στο τετ-α-τετ παραχωρώντας κόρνερ.
Στο 80′ ο Νούλας έκανε ωραία κίνηση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως το γυριστό δεξί σουτ του δε βρήκε στόχο.
 
Διαιτητική τριπλέτα : Πολυχρόνης, Ατματζίδης, Βασιλειάδης.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων :
 
Όλυμπος Βροντούς (Μάκης Βαινάς) : Ν.Καλαιτζής, Γκολέμας, Κ.Περδίκης, Βελώνης, Κορινιώτης, Ευθυμιάδης, Τσιανάκας (83′ Πανωλής), Σαφέτης, Σαββίδης (73′ Δ.Καλαιτζής), Μπάκουρας, Νούλας.
 
ΓΑΣ Σβορώνου ( Κώστας Τριανταφύλλου) : Ξανθόπουλος, Βούλγαρης (75′ Αβριωνίδης), Σκαμπαρδώνης, Παπατολίκας, Τριανταφύλλου (67′ Μαργαρίτης), Μίλλο, Καρασταμάτης, Παυλίδης (77′ Ζώβληκας), Μπέλπας, Α.Φορτομάρης, Χ.Φορτομάρης (Κουκάρας).
 
 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This