Επιλογή Σελίδας

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην επιστροφή στη Γ’ Εθνική βρίσκεται ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος πέρασε με 3-0 από τα Καταλώνια, κερδίζοντας τον Αετό, στο πλάισιο της 27ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Πέτρου Κιάφα είναι στο +17 από τον δεύτερο Δία Δίου και χρειάζεται πλέον δυο βαθμούς στα δυο τελευταία παιχνίδια (Αχιλλέας και Δίας δεν έχουν κάνει ακόμη το ρεπό τους στο β’ γύρο) καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος αν η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο είναι 13 βαθμοί και άνω, τότε δε διεξάγονται αγώνες μπαράζ. Όσο για τον Αετό, βρίσκεται στο +6 από τον 13ο Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη και χρειάζεται 2 νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το δρόμο της νίκης για τον Αχιλλέα που ήταν πολύ καλύτερος και είχε και τέσσερα δοκάρια “άνοιξε” ο Τσουρέκας στο 16′.
Ο Καλαμπάκας στο 21′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2.
Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 63′ από τον Ανδρονικίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Μηνούδη και Αναστασιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Μπεκιάρης (Γαλάνης), Καραγκούνης, Κουτσιαρής, Καραγκιόζης, Φωτόπουλος, Ιωάννου, Τσιντώτας, Λυκόπουλος, Σκούφας (Λάζος), Δημητρίου (Ντόντης), Λάζος.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σαρρής, Κατσαρός (Κώστας), Δερμίσης, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Οικονόμου, Τζήκας (Καπασακαλίδης), Αποστολίδης, Ανδρονικίδης, Καλαμπάκας, Τσουρέκας (Γιαζιτζόγλου).

ρεπορτάζ: Γιάννης Φοροζίδης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This