Επιλογή Σελίδας

H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Τοκατλίδη Διονύση, για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019. Μετά από μια αναλυτική συζήτηση για τους φετινούς στόχους της ομάδας, ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει την προσπάθεια άμεσης επανόδου της Α.Ε. Καρίτσας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Διονύσης Τοκατλίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Ολυμπιακό Κέρκυρας, ενώ έχει στο βιογραφικό του μια άκρως επιτυχημένη πορεία με την Πύδνα Κίτρους (από το Β΄ Τοπικό στη Γ΄ Εθνική και κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος) καθώς και στο Διαγόρα Σεβαστής.

Ταυτόχρονα, η Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει τη συνεργασία της και με το γυμναστή Δημήτρη Βλάχο (επιλογή του κ.κ. Τοκατλίδη), με θητεία στην Πύδνα Κίτρους, στον Απόλλων Λιτοχώρου και στο Διαγόρα Σεβαστής.

Η Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τους 2 νέους συνεργάτες της στην οικογένειά της και τους εύχεται υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ομάδα, κατόπιν εισηγήσεως του νέου προπονητή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This