Επιλογή Σελίδας

Μάρκος Στεφανίδης (προπονητής Σπάρτης): «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Το δεύτερο γκολ μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστικό σε περίπτωση ισοβαθμίας και δεν έπρεπε να το δεχθούμε αφού είχαν κερδίσει 1-0 στην Σπάρτη. Εμείς κάναμε 15 τελικές από τις οποίες οι δέκα είναι καθαρές φάσεις για γκολ και τελικά δεχθήκαμε ένα τέρμα από μισή φάση. Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος από μια τέτοια έκβαση στο
παιχνίδι. 

Θα πρέπει να προβληματιστούμε σε κάποια πράγματα που αφορούν την λειτουργία μας. Εμείς κάνουμε το δύσκολο που είναι να δημιουργείς τελικές ενέργειες, αλλά από εκεί και πέρα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο που αφορούν το ταλέντο του ποδοσφαιριστή, η ικανότητα του στο σκοράρισμα και το να μπορέσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές να αντέξουν την πίεση όταν καίει η μπάλα. 

Δυστυχώς σήμερα δεν τα καταφέραμε σε αυτό το κομμάτι και είμαι προσωπικά πολύ στεναχωρημένος και κάναμε ότι μπορούσαμε μέχρι το τέλος, αλλάξαμε πράγματα και σχηματισμό στη διάρκεια με την επιλογή ενός άκρως επιθετικού σχήματος που είχε αρκετό ρίσκο. Από εκεί και πέρα είχαμε και άλλα προβλήματα, αφού πέντε παιδιά χωρίς να ξέρω τι έγινε ακριβώς είχαν πρόβλημα και αποχώρησαν με προβλήματα στο στομάχι. 

Δεν είναι της δικής μου λογικής να βάζω την τύχη μέσα στο παιχνίδι, ούτε οι δικαιολογίες του δεν με πάει η μπάλα. Πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τώρα μπροστά μας είναι το παιχνίδι της Τετάρτης (25/4) με τα Τρίκαλα στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί σήμερα τους αξίζαμε και δεν τους πήραμε. 

Για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα θα ήθελα να πω ότι δεν έπρεπε να είχαν συμβεί. Στη φιλοξενία όταν ήρθαμε ήταν όλα εντάξει, αλλά στο τέλος χτύπησαν δύο, τρία παιδιά δικά μας. Βρέθηκαν δύο άνθρωποι απέξω και προπηλάκισαν άσχημα τους παίκτες μας και δεν ήταν το παιχνίδι τέτοιας έντασης που να δικαιολογεί τέτοιες ενέργειες στο τέλος. Δεν νομίζω πως αξίζαμε τέτοια μεταχείριση. Εύχομαι να μην ξαναγίνουν αυτά».

Κώστας Νικολαΐδης (προπονητής Αιγινιακού): «Σίγουρα ήταν πολύ αγχωτική νίκη και φάνηκε και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Μπορεί να συμφωνήσω με τον αντίπαλο προπονητή πως ο αντίπαλος μπορεί να ήταν καλύτερος σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά ο Αιγινιακός έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη και ανταμείφθηκε για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είχαμε πολύ μεγάλη πίεση από συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. Είναι τρεις βαθμοί που μας δίνουν το δικαίωμα να συνεχίσουμε. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, στην προσπάθεια που κάνουν και γνωρίζω πως θα συνεχίσουμε όλοι με τον ίδιο ζήλο. Είμαστε 18 ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τρεις άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα και πρέπει να δικαιωθούν όλοι για αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη και εμείς από αυτή τη στιγμή έχουμε στο μυαλό μας αυτό το παιχνίδι. Κρατάμε την προσπάθεια και με αυτή πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This