Επιλογή Σελίδας

Συμπλοκή στο Αιγίνιο με ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Δεινόπαπας και Ράνος δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους, καθώς πήγαιναν στο αποδυτήρια, μετά την ήττα με 2-0 από τον Αιγινιακό. Μάλιστα, παρουσιάστηκαν και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στους Μπουζούκη Ζουλιώτη, Γραικό, Δεινόπαπα, αλλά και στον πρόεδρο, Δημήτρη Νικολαρο.

πηγή: report24.gr

Καταγγελίες από τον πρόεδρο της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρο, για την επίθεση στην φυσούνα από ανθρώπους που ήταν στον πάγκο του Αιγινιακού.

Μετά το τέλος του αγώνα της Σπάρτης με τον Αιγινιακό στην Πιερία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λακωνίας δέχθηκαν επίθεση από ανθρώπους που ήταν στο χώρο που οδηγεί στα αποδυτήρια. Η αφορμή σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήρθε όταν απάντησε στις αποδοκιμασίες των φίλων του Αιγινιακού ο Αντώνης Ράνος με την ατάκα «εντάξει παιδιά, τι έγινε; Χάσαμε!».

Από εκεί ξεκίνησαν οι επιθέσεις που εξελίχθηκαν σε ισχυρή σύρραξη που άλλοι προσπαθούσαν να δείρουν και άλλοι να χωρίσουν όσους είχαν εμπλακεί. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν ορατά σημάδια από χτυπήματα ο Θανάσης Δεινόπαπας και ο Αντώνης Ράνος, ενώ ο Στέργιος Δοδοντσάκης χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο ιατρικό κέντρο, όπου πήγαν μετά το τέλος του αγώνα με το λεωφορείο της αποστολής οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Νικόλαρος, δήλωσε στο FL News: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν όλα αυτά. Η φιλοξενία ήταν πολύ καλή όταν πήγαμε στο γήπεδο και στο ημίχρονο. Στο τέλος έγιναν όλα αυτά και όταν φωνάξαμε την αστυνομία για να κάνουμε μηνύσεις, αλλά πρόλαβαν και έφυγαν οι πρωταγωνιστές. Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα για λεκτική επίθεση».

πηγή: flnews

φωτό: liganews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This