Επιλογή Σελίδας

Σε μία αναμέτρηση όπου και οι 2 ομάδες ήταν απαλλαγμένες από την βαθμολογική πίεση δίχως να έχουν κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον, η Ακαδημία Πλαταμώνα σεβάστηκε … το ποδόσφαιρο και δείχνοντας αρκετή διάθεση επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση απέναντι στον ”άχρωμο” Αρη Κοκκινοπλιτών με το επιβλητικό 0-4!

Η ομάδα του Νίκου Μανίκα έδειξε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης διάθεση να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και να απολαύσει το παιχνίδι, εν αντιθέσει με τους παίκτες του Άρη οι οποίοι ήταν άνευροι, νωχελικοί, με πλήρη απουσία κινήτρου…
Μόλις στο 7′ οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ στη συνάντηση με τον Αρζάνα να σεντράρει από την αριστερή πτέρυγα και τον Τάντη να σκοράρει με κοντινό δεξί πλασέ βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.
Στο 19′ ο Αρζάνας επιχείρησε ξανά γέμισμα από τα αριστερά και ο Δ.Κατέλας με προβολή από μακρινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 24′ ο Καμπερίδης έκλεψε τη μπάλα έπειτα από αμυντικά λάθη των παικτών του Άρη, κοντρόλαρε, μπήκε στην περιοχή και με δεξί πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.
Στο 36′ ο σκόρερ του 2ου τέρματος , ”σέρβιρε” το γκολ αυτή τη φορά, όταν έβγαλε τη σέντρα για τον Σιαμάγκα ο οποίος αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει τρία τα τέρματα για την ομάδα της Νότιας Πιερίας.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Άρη αποφάσισαν να δείξουν την παρουσία τους στο τερέν δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές.
Στο 52′ ο Σκέντος έκανε τη σέντρα και ο Εντιαγέ με ωραίο εναέριο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα εκτός εστίας.
Στο 54′ ο Αφρικανός έβγαλε την μακρινή μπαλιά και ο Κυπαρίσσης πρόλαβε τον Γαλάνη λίγο πριν την έξοδο , όμως λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Μιχωλός παρενέβει σωτήρια κρατώντας απαραβίαστη την εστία του συμπαίκτη του!
Στο 66′ ο Παπαστεργίου εκτέλεσε με έξυπνο τρόπο το φάουλ, με τη μπάλα όμως να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 74′ η Ακαδημία θα βάλει το … κερασάκι στην τούρτα, όταν ο Λάλλας έκανε αβίαστο λάθος το οποίο εκμεταλλέυτηκε ο Χριστάκης κλέβοντας τη μπάλα και δίνοντας στη συνέχεια έτοιμο γκολ στον Ν.Κατέλα ο οποίος απλά πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη εστία για το 0-4!
Στο 87′ οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν όμορφα, η μπάλα έφτασε στον Κυπαρίσση με τον νεαρό επιθετικό να σουτάρει με το αριστερό και τον Γαλάνη να παραχωρεί κόρνερ δίχως να αφήσει τους αντιπάλους να πετύχουν το γκολ της τιμής…
Διαιτητική τριπλέτα : Διακουμάκος, Πατρή, Πλόσκας
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Αρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος) : Τσιαμπέρας, Τραχίδης (46′ Βελώνης), Κυλώνης, Λάλλας, Παπαστεργίου, Κατσαντώνης, Ηλιάδης (78′ Ραφαηλίδης), Τσιμήτρης, Κυπαρίσσης, Ρούντος (46′ Σκέντος), Εντιαγέ.
Ακαδημία Πλαταμώνα (Νίκος Μανίκας) : Ι.Γαλάνης, Παυλίδης, Αρζάνας, Σιαμάγκας, Μιχωλός, Α.Γαλάνης, Χατζηλαδάς, Δ.Κατέλας, Τάντης (60′ Χριστάκης), Καμπερίδης, Ν.Κατέλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This