Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 και τον Όλυμπο Βροντούς, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Έτσι, η ομάδα του Ολύμπου είδε τη διαφορά της από τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη που βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται σε 4 βαθμούς (31 έναντι 27), δυο “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος, επομένως χρειάζεται μια νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια για να εξασφαλίσει τη σωτηρία (σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον Πιερικό, η ομάδα του Κάτω Αγιάννη ευνοείται).

Η ομάδα των Ποντίων που είναι βαθμολογικά αδιάφορη (7η θέση με 38 βαθμούς) και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα δυο τελευταία παιχνίδια, είχε την άκαρπη υπεροχή, πίεσε τα αντίπαλα καρέ χωρίς αποτέλεσμα, με το τελικό 0-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Μαυρόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Μπαμπαΐτης, Γκαράντζιας, Σαχπάζοφ, Γεωργιάδης, Παππάς, Μήτρας (23′ λ.τ. Σ. Τουλίκας), Κότσι (60′ Καρατζόγλου), Δεληγιάννης (77′ Παπαθανασίου), Ιωσηφίδης, Κατσάρας, Γ. Τουλίκας (46′ Στίκος).
Όλυμπος Βροντούς: Ν. Καλαϊτζής, Γκολέμας, Περδίκης (65′ Γκίνας), Βελώνης, Κορινιώτης, Ευθυμιάδης, Τσιανάκας (80′ Γ. Καλαϊτζίδης), Κ. Περδίκης, Νούλας, Σαββίδης (80′ Δ. Καλαϊτζίδης), Μπακούρας (90′ Δημόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This