Επιλογή Σελίδας

Όμορφο θέαμα με τέσσερα γκολ, δυο δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών προσέφεραν Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου στο παιχνίδι που έγινε για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-3.

Ο Εθνικός παρέμεινε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς ενώ ο Γεωργάκης Ολύμπιος “έπιασε” την ΠΑΕ Ποντίων στην 7η θέση, με τις δυο ομάδες να έχουν από 38 βαθμούς.

Το 0-1 έγινε στο 17′ με κεφαλιά του Ν. Μπαλαούρα, έπειτα από σέντρα του Μ. Ίτσιου.
Στο 31′ ο Ναλμπαντίδης με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 55′ ο Τσιαουσίδης με πλασέ μείωσε σε 1-2 για τον Εθνικό.
Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 90’+ με πλασέ του Μπαλαούρα, σε αντεπίθεση, έπειτα από πάσα του Ναλμπαντίδη.

Οι γηπεδούχοι σημάδεψαν δυο φορές το οριζόντιο δοκάρι του Α. Ίτσιου, την πρώτη στο 10′ σε σουτ του Παρδάλη και τη δεύτερη στο 45′ σε σουτ του Νταμπαλάκη.

Στο 85′ ο Κωστόπουλος, από πλευράς γηπεδούχων, αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Αναστασιάδη και Μπουλούμη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Μιχαηλίδης, Τσιγκαρόπουλος (52′ Λ. Τσιαουσίδης), Σταλίκας, Χαλκίδης, Τουλκερίδης, Καλαϊτζίδης, Μητράκας, Μάνος (78′ Χριστοδούλου), Παρδάλης, Νταμπαλάκης (76′ Κωστόπουλος), Νίσα (76′ Βαφειάδης).
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Α. Ίτσιος, Ν. Μπαλαούρας, Ε. Μπαλαούρας, Κ. Ίτσιος, Τσιαλός, Ευαγγελόπουλος, Β. Σάββας, Δ.Χ. Ίτσιος, Τσιμπούκας (87′ Μ. Σάββας), Ναλμπαντίδης, Μ. Ίτσιος (70′ Δ.Ε. Ίτσιος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This