Επιλογή Σελίδας

Την παραμονή στην Α’ κατηγορία στην παρθενική του συμμετοχή εξασφάλισε και μαθηματικά ο Αετός Καταλωνίων ο οποίος σε ένα ωραίο παιχνίδι κέρδισε δίκαια με 2-1 στον Σβορώνο τον ΓΑΣ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παρέμεινε στην 11η θέση του πίνακα, φτάνοντας τους 33 βαθμούς και διατήρησε το +6 από τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη από τον οποίο υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Ο ΓΑΣ Σβορώνος που δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό του στο β’ γύρο, βρίσκεται στην 6η θέση με 39 βαθμούς.

Το γκολ που έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 19′ ο Σκούφας με πλασέ.
Οι Σβορωνιώτες ισοφάρισαν στο 45′ σε 1-1, με διαγώνιο πλασέ του Παυλίδης
Στο 57′ ο Σκούφας από σκόρερ έγινε δημιουργός και εκτέλεσε φάουλ το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Χαντζαρίδης που με προβολή “έγραψε” το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντουράκογλου με βοηθους τους Βρούζο και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου: Πέτρογλου, Ν. Βούλγαρης, Σκαμπαρδώνης, Παπατολίκας (78′ Χ. Φορτομάρης), Α. Τριανταφύλλου, Α. Φορτομάρης (72′ Αβριωνίδης), Κ. Ζώβληκας, Παυλίδης, Μπέλπας, Μαργαρίτης (65′ Μίλο), Καρασταμάτης (53′ Κωνσταντινίδης).
Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Καραγκιόζης (70′ Γαλάνης), Καραγκούνης, Χαντζαρίδης, Σαρηγιαννίδης, Φωτόπουλος (88′ Θ. Λάζος), Λυκόπουλος (58′ Κουτσιαρής), Τσιντώτας, Σκούφας, Δημητρίου, Δ. Λάζος (90′ Ντόντης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This