Επιλογή Σελίδας

Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Κατερίνα Νικολαΐδου, ευχαρίστησε όλους όσους τη βοήθησαν όλο το διάστημα της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκίνησε.

Για την Κατερίνα Νικολαΐδου αυτή η σεζόν είναι και ένα διαφορετικό ξεκίνημα καθώς πλέον αγωνίζεται στο ατομικό σκιφ με το μεγάλο στόχο να παραμένει πάντα ο ίδιος για την κορυφαία αθλήτρια. Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή την ολοκλήρωση του 84ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που αποτέλεσε και τον εναρκτήριο αγώνα της αγωνιστικής μου χρονιάς, θα ήθελα να ευχαριστώ θερμά όσους στάθηκαν στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη, κ. Σοφία Ι. Μαυρίδου, καθώς και τον Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Σάββα Χιονίδη, οι οποίοι συντέλεσαν καθοριστικά με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας μου καθώς και όλων των αθλητών του ΝΟΚατ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου για όλα”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This