Επιλογή Σελίδας

Αισιόδοξα μηνύματα ενόψει Τόκιο 2020 από τον Απόστολο Τεληκωστόγλου και την Νάσια Μητσοπούλου που κέρδισαν μετάλλια σε Ολυμπιακές κατηγορίες του τάε κβο ντο, στο 3ο President’s Cup που διεξάγεται στο Ολυμπιακό κέντρο των Άνω Λιοσίων.

Ο Απόστολος Τεληκωστόγλου κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο θεσμό που μετράει ήδη τρία χρόνια ζωής, ενώ η Νάσια Μητσοπούλου κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο (χάλκινο) στις γυναίκες. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι και τα δύο μετάλλια ήρθαν σε Ολυμπιακές κατηγορίες, με τους Τεληκωστόγλου και Μητσοπούλου να έχουν σίγουρη άνοδο κάποιων θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη του επόμενου μήνα.

«Ήμασταν κοντά με τον Σισέ στον τελικό, όμως δεν ήρθε το χρυσό μετάλλιο. Κατάφερα να κερδίσω τέσσερις αγώνες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Επόμενος στόχος μου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε δέκα μέρες στο Καζάν. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη που είχαν από την κερκίδα, στον δρόμο για τον τελικό», είπε ο Απόστολος Τεληκώστογλου αμέσως μετά τον τελικό των 80 κιλών.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This