Επιλογή Σελίδας

Οι Αετοί Βέροιας επικράτησαν με 52-67 της Γουμένισσας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γουμένισσας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α’ φάσης των playoffs της B’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με αυτή τους την επικράτηση οι Αετοί Βέροιας ζευγάρωσαν τις νίκες τους απέναντι στην Γουμένισσα και πήραν την πρόκριση για τον τελικό, ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισαν και την άνοδό τους στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι άμυνες ήταν αυτές που πρωταγωνίστησαν στο πρώτο δεκάλεπτο, όπως και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τους Αετούς Βέροιας να βρίσκουν περισσότερες επιθετικές λύσεις από την αντίπαλό τους και να προηγούνται με 9-16.

Το δεύτερο δεκάλεπτο άνηκε στην Γουμένισσα, η οποία κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της αναμέτρησης να βρίσκει τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 26-28.

Αμφίρροπο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στο σκορ και τους Αετούς να προηγούνται με 45-49.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Βέροιας, κυριάρχησε στο παρκέ, επέβαλε το ρυθμό της και έφτασε στην τελική επικράτηση με 52-67, διατηρώντας το αήττητό της στη φετινή σεζόν.

Διαιτητές: Χατζηχαρίσης – Καραμανλής.

Δεκάλεπτα: 9-16, 26-28, 45-49, 52-67.

ΑΟΚ Γουμένισσας (Γερακάρτσης): Καλαϊτζίδης 4, Τζάκος, Ζεμπεκίδης 10 (1), Αντωνίου, Σανιδάς, Μπέλτσης 15 (3), Τάσιος, Τάτσης 2, Τζιτζίδης 3 (1), Πούλος 18 (1), Σαμαράς.

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμιτσιρίδης, Ιωσηφίδης 30 (7), Παπαδόπουλος 10 (2), Γκεκόπουλος 17, Πάππου 10, Χρυσάφης, Ιατρού, Κασάπης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This