Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, παρότι γνώριζε πως είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στον Α’ Όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, από νωρίς το απόγευμα, μετά την ήττα της Μπαρτσελονέτα από τη Μπρέσια, έπαιξε στα ίσα το παιχνίδι του στη Μόσχα κόντρα στη Ντιναμό, για την 13η και προτελευταία αγωνιστική και έφτασε έτσι την ενδέκατη νίκη του σε 13 αγώνες στη διοργάνωση, επικρατώντας με 13-9.

Οι ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν έτσι πανηγυρικά την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται και τους καθιστά ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο επερχόμενο Final-8 στη Γένοβα. Περιμένουν, πλέον, το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά, που θα έχει περισσότερο χαρακτήρα προετοιμασίας.

Οι Ρώσοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με 3-0. Την ίδια ώρα ο Ιβανόφ έκανε τρομερές αποκρούσεις μέχρι να τον νικήσει ο Ομπράντοβιτς, τριάντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και μέσα σε πέντε λεπτά έφεραν το ματς στα ίσα με δύο γκολ από τους Μυλωνάκη και Δελακά. Η Ντιναμό, ωστόσο, έβρισκε τις λύσεις και κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με το σκορ στο 5-4 υπέρ της. Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που κυριάρχησε απόλυτα στην πισίνα. Οι παίκτες του Βλάχου έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Πάβιτς και με τους Ομπράντοβιτς, Γούνα και Γενηδουνιά έτρεξε ένα επί μέρους 9-4 έφτασε εύκολα στη νίκη με το τελικό 13-9.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 3-5, 1-4

Ντιναμό Μόσχας (Ζακίροφ): Ιβανόφ, Λαζάρεφ 2, Κόπτσεφ, Σούμποτιτς 1, Λατίποφ 1, Πγιέτλοβιτς, Μπίτσκοφ 1, Ναγκάεφ, Ράντζεν 2, Χόλοντ 2, Λισούνοφ, Σεπέλεφ, Κοστρόφ.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Νικολαίδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 3, Γαλανόπουλος.

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This