Επιλογή Σελίδας

Το καλύτερο παιχνίδι της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής διεξήχθη στην Έλαφο όπου ο Ταύρος με τον Πιερικό Ρυακίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 4-4 σε μια αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση μιας και οι δύο ομάδες είχαν κλειδώσει τον στόχο τους στην κατηγορία αρκετά νωρίτερα.

Στην τελική κατάταξη του πίνακα, ο Ταύρος με 43 βαθμούς στο ενεργητικό του μοιράζεται την 7η θέση με τη Δόξα Μοσχοχωρίου και τον Ατρόμητο Κατερίνης, ενώ ο Πιερικός Ρυακίων συγκέντρωσε 40β. και τερμάτισε 10ος.

Το σκορ άνοιξε ο Κώστας Παπαδόπουλος για τους γηπεδούχους με διαγώνιο σουτ πλασέ (1-0) από πάσα του Καραγκιοζίδη στο 13ο λεπτό.
Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ο Σιαμπάνης κέρδισε πέναλτι (σε ανατροπή του από τον Λιανό) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώτης Μπαμπατζιάνης (1-1).
Στο 20΄ ο Λιόλιος σούταρε από πλεονεκτική θέση όμως ο Λιανός βρέθηκε πάνω στη γραμμή της εστίας του Καρανάτσιου και απομάκρυνε.
Στο 27΄ έγινε η ανατροπή του σκορ για τον Πιερικό. Ο Σάκης Κόλτσης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πάρης Κουσουρής έκανε το 1-3 με εύστοχο πλασέ.
Στο 53΄ ο Σάκης Κόλτσης με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4 με πλασέ.
Στο 55΄ σουτ του Γεωργαντά από θέση βολής, ο Ναζαρίδης όμως με δυσκολία το εξουδετέρωσε.
Τρία λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Καραγκιοζίδης με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-4, ενώ στο 64΄ ο ίδιος παίκτης με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έδωσε ελπίδες στην ομάδα του για την αποφυγή της ήττας μειώνοντας ακόμη περισσότερο σε 3-4 με ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Στο 79΄ ο Καραγκιοζίδης έκανε τη σέντρα από θέση δεξιά και ο Νίκος Σουρλόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Άριστη η διαιτησία του κ.  Λάμπρου Ντασιόπουλου με βοηθούς τον κ.  Θανάση Μαυρόπουλο και την κα.  Ελένη Κορινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης): Καρανάτσιος, Πασχόπουλος, Λιανός, Γεωργαντάς, Παπαγιαννόπουλος, Μποστανίτης, Κοσμίδης, Παπαδόπουλος (67΄ Μπανάβας), Σουρλόπουλος, Καραγκιοζίδης, Μέϊα.

Πιερικός Ρυακίων: Ναζαρίδης, Κ. Παρμακτσίδης, Λιόλιος, Μάνης, Κουσουρής, Λαζαρίδης, Σιαμπάνης, Κόλτσης, Μπαμπατζιάνης, Καραμπουλάκης, Η. Μπατσαράς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This