Επιλογή Σελίδας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πιερικός συνεχάρη τόσο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική, όσο και τους Αναγέννηση Κολινδρού, Εθνικό Κατερίνης, Καλλιθεακό Καλλιθέας και Βατανιακό που πανηγύρισαν την άνοδο στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΦΚ Πιερικός  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017/2018 της A΄  Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφιαρικών Σωματείων Πιερίας, θερμά συγχαρητήρια σ’ όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας για την άνοδό σας και επιστροφή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο ΣΦΚ Πιερικός σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017/2018 της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφιαρικών Σωματείων Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Α΄ κατηγορία.

Ο ΣΦΚ Πιερικός σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης 2017/2018 της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφιαρικών Σωματείων Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Α΄ κατηγορία.

Ο ΣΦΚ Πιερικός σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017/2018 της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφιαρικών Σωματείων Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Β΄ κατηγορία.

Ο ΣΦΚ Πιερικός σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης 2017/2018 της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφιαρικών Σωματείων Πιερίας  και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Β΄ κατηγορία.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του νομού μας για τη φιλότιμη προσπάθεια και συμμετοχή στα συναρπαστικά πρωταθλήματα και στους αγώνες κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφιαρικών Σωματείων Πιερίας και στα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και φυσικά τα εγκάρδια συγχαρητήρια στη διοργανώτρια αρχή της Ένωσης Ποδοσφιαρικών Σωματείων Πιερίας, δίνοντας όλοι μαζί αίγλη και ξεχωριστή αξία και τιμή στη διοργάνωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στην Πιερία μας. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This