Επιλογή Σελίδας

Οι Αετοί Βέροιας επικράτησαν με 71-73 του Φίλιππου Νέας Πέλλας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης των playoffs της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με τη νίκη τους αυτή οι Αετοί Βέροιας έκαναν το 2-0 στην σειρά και στέφθηκαν πρωταθλητές στην Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ, ενώ αμφότεροι οι φιναλίστ πήραν το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ κατηγορία, όπου θα αγωνίζονται την σεζόν 2018/9.

Καλύτερα μπήκε στον αγώνα ο Φίλιππος Νέας Πέλλας, ο οποίος είχε εξαιρετική επιθετική λειτουργία και πέτυχε να προηγηθεί με 25-17 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Αετοί Βέροιας κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να έχει διαμορφωθεί σε 40-35 υπέρ του γηπεδούχου.

Το παιχνίδι παρέμεινε αμφίρροπο και σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τις δυνατές άμυνες να κυριαρχούν. Οι Αετοί Βέροιας ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη στο τέλος του αγώνα, χάρη σε εύστοχο σουτ του Κασάπη, 3” πριν την εκπνοή.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχουν στον Φίλιππο Βέροιας, αν κρίνουμε και από δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της ομάδας σε κοινωνικό δίκτυο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση από τον Σύλλογο.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου – Καψίδης.

Δεκάλεπτα: 25-17, 40-35, 56-54, 71-73.

ΑΣ Φίλιππος Νέας Πέλλας (Οκλαλιώτης): Παναγιωτίδης 1, Περπερίδης 2, Τσανακτσίδης 8 (2), Μπαλιάκας 13 (1), Βουζίνας 14 (3), Οικονομόπουλος, Στόγιος, Χερκελετζής 19, Καφετζάκης, Οξούζης 14 (2).

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 14 (2), Ιωσηφίδης 19 (1), Παπαδόπουλος 3, Ουζούνης, Γκεκόπουλος 7, Ιατρού 6, Βλαχάκης 4, Κασάπης 20 (3).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This