Επιλογή Σελίδας

Μέχρι το 83′ του αγώνα με τα Τρίκαλα ο Αιγινιακός κρατούσε έναν βαθμό που θα μπορούσε να αποδειχθεί “χρυσάφι” στη “μάχη” της σωτηρίας, ο Σιαλμάς όμως με γυριστό σουτ νίκησε τον Τόλιο και χάρισε το “τρίποντο” με 1-0 στους Τρικαλινούς απέναντι στην ομάδα της Πιερίας, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Football League. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Καλλιθέα και παραμένει ισόβαθμη με τους Θεσσαλούς, υστερώντας όμως στην ισοβαθμία, γεγονός που φέρνει τους Αιγινιώτες κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, τρεις “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με λιγοστές φάσεις και κρίθηκε στις λεπτομέριες, με ένα γκολ που μπήκε σε χρονικό σημείο στο οποίο όλα έδειχναν ότι δύσκολα η αναμέτρηση θα “ξεκολλούσε” από την ισοπαλία.
Επόμενο παιχνίδι για τον Αιγινιακό είναι το μεσοβδόμαδο εντός έδρας ματς με την υποβιβασμένη Καλλιθέα, η οποία όμως θέλει πολλή προσοχή.

Το “φιλμ” του αγώνα
11′ Σουτ του Πολύζου, ο Γιδόπουλος μπλόκαρε.
12′ Τετ α τετ του Ζούρκου με τον Γιδόπουλο, το πλασέ όμως έφυγε άουτ.
15′ Δυνατό σουτ του Τόμιτς, η μπάλα έφυγε άουτ.
17′ Ο Ζούρκος έκανε το σουτ από μακριά, η μπάλα έφυγε άουτ.
28′ Ο Γιαννιτσάνης έστρωσε στον Τσιάρα όμως το σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής του Αιγινιακού, έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Τόλιου.
48′ Μετά από ενέργεια και σέντρα του Τσίπρα από δεξιά, ο Γιαννιτσάνης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Τόλιος μπλόκαρε.
59′ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Τόμιτς, ο Τόλιος μπλόκαρε.
77′ Ο Τόλιος έδιωξε σε κόρνερ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια.
77′ Κεφαλιά του Βέρτζου, έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Τόλιος μπλόκαρε.
83′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Σιαλμάς με γυριστό σουτ έκανε το 1-0 για τα Τρίκαλα

Τον αγώνα διηύθυνε ο Μακρυπόδης με βοηθούς τους Μεσσήνη και Κακαφώνη (Αχαΐας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν ο Γιαννιτσάνης των Τρικάλων και ο Φουρτζίου του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Μάκος, Γκόλιας, Τσιάρας, Τόμιτς (60′ Μιλοσάβλιεφ), Σαχινίδης (80′ Ζγκούρι), Γιαννιτσάνης, Τσίπρας (74′ Σιαλμάς).
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης (87′ Πέριτς), Πολύζος, Ανδρικόπουλος, Σοφιάνης, Ζούρκος, Φουρτζίου (72′ Τοπαλίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This