Επιλογή Σελίδας

Πρώτα παιχνίδια και τα Play Offs και για την αποφυγή του υποβιβασμού από την Eredivisie. Ήδη είχαμε το πρώτο ηχηρό αποκλεισμό, αυτόν της Roda, που πια θα αγωνίζεται στην Eerste Divisie. 

FC Emmen – Sparta Rotterdam
Venue: JenS Vesting (Emmen)

Πρώτο παιχνίδι λοιπόν και η Emmen θα αντιμετωπίσει την μοναδική ομάδα της Eredivisie που απέμεινε. Και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν πολύ δύσκολα και αγχωτικά. Μετά από μια παύση 2 χρόνων, οι δύο ομάδες συναντιόνται ξανά. Στο μυαλό μου γυρνάνε δύο πράγματα. Το ένα είναι το under, μια και ούτε η Sparta έδειξε καμία ιδιαίτερη επιθετική αρετή στα παιχνίδια της με την Dordrecht, αλλά και η Emmen δεν πρόκειται να ανοιχτεί και να διακινδυνεύσει να δεχθεί κάποιο τέρμα. Το άλλο είναι το ότι η Sparta είναι πιο εύκολο να κερδίσει εκτός έδρας από ότι στην έδρα της που οι αντίπαλοι κλείνονται στην άμυνα, αλλά στο Emmen έχει κερδίσει μόνο τα 3 από τα 9 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί. Από την άλλη όμως, σε 18 παιχνίδια τους είχαμε 10 over 2.5 goal. Επίσης, στα Play Offs, είχαμε σε όλα τα παιχνίδια πολλά τέρματα. Λέτε να μας τα χαλάσουν εδώ; Να σημειωθούν 2 η λιγότερα τέρματα με απόδοση 2.22.

Almere City – Graafschap
Venue: Yanmar Stadion (Almere)

Και εκεί που κανείς δεν το περίμενε, η Almere κέρδισε μέσα στο Kerkade την Roda και πέρασε στα τελικά και διεκδικεί μια θέση στην Eredivisie. Και μάλιστα έπαιξε και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Έχουμε λοιπόν δύο ομάδες της Eerste Divisie να διεκδικούν μια θέση στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό που δεν μπορώ να αγνοήσω, είναι το ότι σε 18 παιχνίδια που έχουν αναμετρηθεί, τα 13 ήταν g/g και τα 13 over 2.5 goal. Στο Almere αντίστοιχα, έχουμε σε 9 παιχνίδια 6 g/g και 5 over 2,5. Να πετύχουν και οι δύο ομάδες τέρμα και να σημειωθούν 3 η περισσότερα τέρματα με απόδοση 1.57 

Συνοπτικά
Holland – Eredivisie
19:30 FC Emmen – Sparta Rotterdam Under 2.5 Goals (2.22) 0-0 FT
21:45 Almere City – Graafschap Over 2.5 Goals & Goal/Goal (1.57) 1-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This