Επιλογή Σελίδας

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης. Mίλησε για το παρόν και το μέλλον του Άρη, για τους στόχους που πρέπει να έχει η ομάδα την νέα σεζόν, αλλά και για τις αλλάγες που πρέπει να γίνουν στο ποδοσφαιρικό κομμάτι προκειμένου να έρθουν οι επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την φετινή σεζόν στον Άρη και την άνοδό του:

«Το ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι η άνοδος. Πέτυχε τον στόχο του και ήταν καλά οργανωμένος. Δεν είχε τα προβλήματα της περσινής χρονιάς. Ξεκίνησε καλά και τελείωσε ακόμα καλύτερα, εξασφαλίζοντας νωρίτερα την άνοδο».

Τι πρέπει μα αλλάξει ο Άρης για την επόμενη σεζόν:

«Στόχος είναι η σωστή οργάνωση για να μην υπάρχουν προβλήματα. Μεγάλο ρόλο παίζει το οικονομικό σε αυτές τις καταστάσεις. Δεν πρέπει να γίνουν βεβιασμένες και βιαστικές κινήσεις. Πρέπει να ακολουθηθεί η περσινή «συνταγή». Ο Άρης πρέπει να κλείσει γρήγορα προπονητή και τεχνικό διευθυντή και να οργανώσουν την ομάδα. Με παίχτες που θα έχουν κίνητρο και όρεξη και όχι το «όνομα» θα παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα. Υπάρχουν παίχτες στο σημερινό ρόστερ που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας στην πρώτη εθνική. Δεν πρέπει να μηδενίζουμε τους ποδοσφαιριστές που πήραν μία άνετη άνοδο».

Για τον στόχο του Άρη στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος:

«Παίζει ρόλο το πώς θα οργανωθεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση θα ορίσει τον στόχο του συλλόγου. Με το όνομα και την δυναμική που έχει ο Άρης πρέπει να στοχεύει πάντα ψηλά. Δεν λέω ότι πρέπει να χτιστεί η ομάδα με μέτριους παίχτες για να παλεύουμε να σωθούμε, αλλά το να φέρεις μερικά «ονόματα» δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Αν γίνουν όλα αυτά, με παίχτες που έχουν κίνητρο, τότε ο στόχος θα πρέπει να είναι να πρωταγωνιστήσει. Όλα αυτά μόνο αν υπάρχει η οικονομική άνεση και η σωστή οργάνωση. Ο κόσμος θα έχει απαιτήσεις, δεν πρέπει να ξαναπεράσουμε ότι περάσαμε στο παρελθόν».

Για την επιφύλαξη που κρατά για το μέλλον του Άρη:

«Όλες οι προσδοκίες κρίνονται από το οικονομικό κομμάτι. Η περσινή σωστή δουλεία που έγινε στην ομάδα από όλους πρέπει να γίνει και στη συνέχεια. Δεν μειώνονται οι απαιτήσεις της ομάδας όταν δεν έρθουν παίχτες που θα προσδοκούσαμε να έρθουν. Με δίψα για διάκριση όλα μπορούν να γίνουν, όπως έκανε και ο Αστέρας Τρίπολης. Ο κόσμος θα στηρίξει και πάλι, όπως και πέρσι».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This