Επιλογή Σελίδας

Ο βετεράνος παίκτης του Άρη στο μπάσκετ και νυν προπονητής της ΑΓΕ Πιερίας, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την κατάσταση στην διοίκηση της ομάδας αυτήν την στιγμή, τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να κάνει ο Άρης για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον, τον Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά και το πρωτάθλημα βετεράνων, στο οποίο αγωνίζεται με την φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την φετινή χρονιά του Άρη στην Μπάσκετ Λιγκ:

«Δεν μπορείς να πεις ότι ήταν επιτυχημένη η χρονιά από την στιγμή που έμεινε στην κατηγορία η ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς έτσι όπως έγιναν τα πράγματα. Ανησύχησα στο εξωαγωνιστικό κομμάτι φέτος, όχι στο αγωνιστικό, ήξερα ότι τα παιδιά όταν παίζουν φορώντας την φανέλα του Άρη, θα βγάλουν το καλό τους πρόσωπο, θα δώσουν το κάτι παραπάνω όταν είναι επιτακτική ανάγκη, δεν ανησύχησα για την παραμονή. Θυμάμαι τον αγώνα με τον Προμηθέα, ήταν κομβικός αγώνας. Είναι βαριά η φανέλα του Άρη, έδωσαν οι παίκτες το κάτι παραπάνω κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και εκεί ξεκαθαρίστηκε το θέμα της παραμονής πιστεύω».

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:

«Ο κόουτς έχει δείξει ότι κάνει καλή δουλειά, εδώ και ενάμιση δυο μήνες έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα. Το αν μείνει, θα το αποφασίσουν άλλοι, αλλά τα πρώτα δείγματα του είναι καλά. Και την πρώτη χρονιά όταν είχε έρθει είχε κάνει καλά πράγματα και τώρα. Αν δεν υπάρχει διοικητική ηρεμία και ευμάρεια, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα όμως. Από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσει η ομάδα του χρόνου. Ξέρουν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ τι θα πρέπει να ψάξουν και τι θα πρέπει να κάνουν τώρα, ξέρει ο Αγγέλου αν μείνει τι θα πρέπει να κάνει».

Για το μέλλον του Άρη:

«Μπορεί να χτυπήσει καλές θέσεις ο Άρης από του χρόνου αν έχει ισορροπία σε τέτοια θέματα, διοικητικά. Από εκεί ξεκινάνε όλα και μετά είναι πιο εύκολα τα πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Μπορεί να προσεγγίσει Έλληνες παίκτες η ομάδα σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται».

Για το πρωτάθλημα βετεράνων που αγωνίζεται με την φανέλα του Άρη:

«Πάμε για να τιμήσουμε την προσπάθεια του Χάρη του Παπαγεωργίου. Πάντα δεχόμαστε όταν μας καλεί ο Χάρης, θα κάνουμε μια ωραία συγκέντρωση, θα απολαύσουμε το παιχνίδι. Όταν φοράς την φανέλα του Άρη δεν μπορείς να χάσεις όμως, αυτό είναι το κακό και φοβάμαι τον εαυτό μου μη τα δώσω όλα και πάθω και τίποτα. Αν μπορέσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί στα παιχνίδια θα περάσουμε καλά, καλώ και όλο τον κόσμο αν θέλει να έρθει να δει θα παίξουμε σήμερα με την ΑΕ Τούμπας, αν δεν κάνω λάθος, στις 21:00. Ευελπιστώ να μην κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις και μας ζητήσουν άλλες ομάδες στην συνέχεια».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This