Επιλογή Σελίδας

Ενημερωτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την υποβολή δηλώσεων των διαιτητών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας ενημερώνουμε ότι στις 15 Μαΐου 2018 ξεκίνησε η περίοδος υποβολής δηλώσεων ενεργών και μη ενεργών διαιτητών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΟΔΚΕ για την περίοδο 2018-2019.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων είναι στις 2 Ιουλίου 2018 όπου λήγει η προθεσμία κατάθεσης δηλώσεων ενεργείας και μη ενεργείας.

Η παραπάνω ημερομηνία είναι η τελευταία και μετά από αυτή καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Για την υποβολή δηλώσεων ενεργών διαιτητών απαιτούνται:

  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή ταυτότητα για τους διαιτητές στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό.
  • Καρδιολογική Γνωμάτευση (για δική σας ευκολία σας αποστέλλουμε έγγραφο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να σημαίνει ότι άλλο έγγραφο καρδιολογικής γνωμάτευσης δεν είναι αποδεκτό).

Οι γνωματεύσεις οφθαλμίατρου και παθολόγου από φέτος δεν χρειάζονται.

Για την υποβολή δηλώσεων μη ενεργών διαιτητών απαιτούνται:

  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή ταυτότητα για τους διαιτητές στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό.

Επισημαίνεται ότι πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά όλα τα στοιχεία της δήλωσή τους και να είναι συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία στο προφίλ του κάθε χρήστη. Υπάρχουν διαιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει στοιχεία που συνοδεύουν την δήλωση τους όπως όνομα πατρός, τηλέφωνο κλπ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η δήλωση που θα υποβληθεί να μην είναι ολοκληρωμένη και να μην είναι αποδεκτή.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καμία δήλωση μέλους δεν πρόκειται να εγκριθεί και να αποσταλέι στην ΟΔΚΕ αν υπάρχουν οικονομικές οφειλές προς τον Σύνδεσμο”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This