Επιλογή Σελίδας

“Ζωντανός” στη “μάχη” της σωτηρίας έμεινε ο Αιγινιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της υποβιβασμένης Καλλιθέας στο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου, για την 32η αγωνιστική της Football League. Το δρόμο της νίκης για τους Αιγινιώτες έδωσε ο Πέριτς που στο 71′ με σουτ έκανε το 1-0, ενώ ο Κούστα με κεφαλιά στο 84′ “σφράγισε” το “τρίποντο” για την πιερική ομάδα.

Η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη πίεσε για το γκολ από τις αρχές του αγώνα απέναντι σε μια Καλλιθέα που πάλεψε, παρότι δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 15′, σε ανατροπή του Παυλή ενώ μετά το 1-0 αλλά και το 2-0, “άγγιξαν” το γκολ σε δυο περιπτώσεις αλλά τόσο ο Παυλής όσο και ο Χοτζάλι σημάδεψαν τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Ο Αιγινιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν στις καθυστερήσεις με δεύτερες κίτρινες κάρτες οι Πολύζος και Σοφιάνης.

Η νίκη αυτή έφερε τη ομάδα της Πιερίας εκτός της επικίνδυνης ζώνης, μιας και ισοβαθμεί πλέον με Αναγέννηση Καρδίτσας, Σπάρτη και Εργοτέλη στους 40 βαθμούς, με τους Κρητικούς να μειονεκτούν στην πολλαπλή ισοβαθμία. Την επόμενη αγωνιστική όμως ο Εργοτέλης υποδέχεται την ομάδα του Αιγινιακού, σε ένα παιχνίδι που όπως γίνεται αντιληπτό, έχει χαρακτήρα “τελικού”.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κοτσάνης (Δράμας) με βοηθούς τους Εμπλιούκ (Ξάνθης) και Καλύβα (Φθιώτιδας)

Εκτός από τους Σοφιάνη και Πολύζο του Αιγινιακού που αποβλήθηκαν στο 90’+1′ και 90’+2′ αντίστοιχα, κίτρινες κάρτες είδαν ακόμη οι Χοτζάλι, Ντιακιτέ και Παυλής, της Καλλιθέας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Νικολαϊδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος (15′ Ανδρικόπουλος (53′ Πέριτς), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Πολύζος, Τοπαλίδης, Σοφιάνης, Ζούρκος (67′ Κούστα), Τσολακίδης.
Καλλιθέα (Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Γκέτσι, Καντέ, Βαλμάς (13′ Τζιτζικαλάκης), Κόττας (74′ Μίγγος), Ζυγκερίδης (62′ Σμυρλής), Χοτζάλι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This