Επιλογή Σελίδας

Οι Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος είναι καλεσμένοι   στην εκπομπή Sportshow της Cosmote TV και οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα θα συζητήσουν με τον Στέφανο Αβραμίδη στο στούντιο της εκπομπής, την Παρασκευή, 18/5 στις 19.00, (Cosmote Sport 3HD).

Εν όψει του αγώνα Legends 2004 VS Spanish National Team Legends, ο οποίος θα προβληθεί αποκλειστικά στην Cosmote TV, οι πρωταθλητές Ευρώπης 2004 θα μιλήσουν για όλα όσα πρόκειται να λάβουν χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, το Σάββατο (9/6).

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ξεχωρίζει επίσης το αφιέρωμα στη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία υπερίσχυσε της Μαρσέιγ και κατέκτησε το UEFA Europa League, για τρίτη φορά στην ιστορία της, σε διάστημα 9 χρόνων. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα όσα κατέγραψε η παρακάμερα της Cosmote TV στο Parc Olympique Lyonnais κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων.

Στο Sportshow οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν επίσης ολοκληρωμένο ρεπορτάζ για την τελευταία αγωνιστική της Serie A ΤΙΜ με έμφαση στο καθοριστικό ματς για το τέταρτο εισιτήριο που “δίνει” η ιταλική λίγκα για το UEFA Champions League ανάμεσα στη Λάτσιο και την Ίντερ, καθώς και για την τελευταία αγωνιστική της LaLiga Santander.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This