Επιλογή Σελίδας

Αύριο, Παρασκευή, στις 15:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη συνεργασίας FIBA και καναλιών Novasports αναφορικά με τη FIBA Champions League, τη νεοσύστατη διοργάνωση όπου λαμβάνουν μέρος ΑΕΚ, Αρης και ΠΑΟΚ, και του CEO της FIBA, Πατρίκ Κομνηνού. Μια συμφωνία για την οποία είχατε διαβάσει από τις 19 Σεπτεμβρίου στη στήλη του Mediaρχη ενώ τις προάλλες ενημερωθήκατε ότι η ΕΡΤ θα μεταδίδει έναν αγώνα κάθε εβδομάδα. Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνει με την έναρξη της εν λόγω συνεργασίας.

Με Μίσσα, Γιάνκοβιτς και Γιαννούλη

Χθες η ΕΡΤ είχε καλεσμένο στην εκπομπή για την Euroleague τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, απόψε έχει τον Παναγιώτη Φασούλα και αύριο, Παρασκευή, τον Κώστα Τσαρτσαρή. Συνάμα, απόψε κάνει πρεμιέρα η φετινή «Super Euroleague» στα κανάλια Novasports, στις 23:00 στο Novasports 2. Καλεσμένος στο στούντιο της Nova στην Κάντζα θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών, Κώστας Μίσσας, o οποίος θα σχολιάσει την έναρξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ. Παράλληλα, σε ζωντανή σύνδεση από τη Βαλένθια, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μαζί με τον απεσταλμένο των καναλιών Novasports Νικήτα Αυγουλή, θα σχολιάσει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ, ενώ θα αναφερθεί και στον αυριανό αγώνα της πρώην του ομάδας του, του Παναθηναϊκού Superfoods απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας. H συνέχεια είναι την Παρασκευή στις 23:15 στο Novasports 2 με καλεσμένο τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα, Γιάννη Γιαννούλη που θα μιλήσει για όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του μπάσκετ.

ΠΑΟΚ – Ηρακλής: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 15 Οκτωβρίου – Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Ηρακλής, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Όλες οι αναμετρήσεις, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.

Η αρχή είναι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 16:00, με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΑΟΚ που θα μεταδοθεί από το Novasports3HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και στο ρεπορτάζ οι Γιάννης Φάκαρος και Γιώργος Αργυρόγλου. Στις 20:30 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι Πανιώνιος – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Νίκου Γαβαλά. H συνέχεια είναι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ξάνθη σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Βασιλείου. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Ατρόμητος – Βέροια σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Διονύση Στρούμπου, ενώ την ίδια ώρα το Novasports3HD θα προβάλει το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ – Ηρακλής σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Τέλος, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας ΑΕΛ – ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Μανώλη Βογιατζάκη.

Σε τελική ευθεία οι διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού στον ΟΤΕ TV

Η ώρα των τίτλων έφτασε στα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα οποία μεταδίδει ο OTE TV. Οι συνδρομητές των καναλιών OTE SPORT, θα μάθουν πρώτοι -και ζωντανά- ποιοι θα στεφτούν πρωταθλητές στην Formula 1, το MotoGP και το WRC. Αυτήν την εβδομάδα, oι πιλότοι του MotoGP βρίσκονται στην Ιαπωνία και την εντυπωσιακή πίστα του Μοτέγκι, όπου ο Μαρκ Μαρκέθ αποπειράται να εξασφαλίσει τον τίτλο, μετά την νίκη στην Μότορλαντ, της Αραγονίας, φυσικά, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να καιροφυλακτεί.

Οι συνδρομητές του OTE TV μεταφέρονται για πρώτη φορά στην Άπω Ανατολή την Παρασκευή 14/10, στις 02.55 για τις ελεύθερες δοκιμές. Θα επιστρέψουν το Σάββατο 15/10 στις 06.30, για τις κατατακτήριες δοκιμές και την Κυριακή 16/10 στις 07.30 θα ξεκινήσει ο αγώνας (OTE SPORT 5HD). Στο WRC, ο 12ος αγώνας της σεζόν που ολοκληρώνεται στις 20/11, φιλοξενείται στην Καταλονία, την Κυριακή 16/10. Η εκκίνηση δίνεται στις 13.00 και εμείς παρακολουθούμε μέσα από το OTE SPORT 8HD την προσπάθεια του Σεμπαστιάν Οζιέ να κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο του και να αποδείξει πως είναι ο διάδοχος του μεγάλου Σεμπαστιάν Λεμπ, των 9 διαδοχικών πρωταθλημάτων.

Σε κομβικής σημασίας σημείο βρίσκεται και η Formula 1. Η Mercedes εξασφάλισε στην Ιαπωνία τον τίτλο των κατασκευαστών και μένει να δούμε ποιος εκ των Νίκο Ρόσμπεργκ ή Λιούις Χάμιλτον θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Γερμανός, ηγείται της κατάταξης, έπειτα από 17 αγώνες με 313 βαθμούς και ακολουθεί ο Βρετανός, με 280. Η επόμενη μονομαχία τους θα φιλοξενηθεί στις ΗΠΑ, στις 23/10 (21.45, ΟΤΕ SPORT 5HD). Οι διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν φτάσει στο καλύτερο σημείο τους και οι συνδρομητές του OTE TV έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά και σε HD τις εξελίξεις.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This