Επιλογή Σελίδας

Η Μελίκη επικράτησε με 79-55 της Αριδαίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μελίκης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης των playoffs της A’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με αυτήν τη νίκη της η Μελίκη έκανε το 1-0 και απέχει μόλις μία από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άμεση επιστροφή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Στον αντίποδα, η Αριδαία καλείται πλέον να κάνει δύο νίκες στους ισάριθμους εναπομείναντες αγώνες, ώστε να πετύχει την ανατροπή στην σειρά των τελικών.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο τετράλεπτο (5-4), η Μελίκη πήρε τον έλεγχο του αγώνα, βελτιώνοντας την επιθετική της λειτουργία, διατηρώντας ταυτόχρονα την αμυντική της αποτελεσματικότητα και βρέθηκε να προηγείται με 18-9 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Αριδαία αντέδρασε, μειώνοντας σε 22-18, έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της αναμέτρησης, με την Μελίκη να ισορροπεί στην συνέχεια και να προηγείται με 35-31 στη λήξη της δεύτερης περιόδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μελίκη είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, διευρύνοντας συνεχώς το προβάδισμά της και έφτασε σε μία δίκαιη εύκολη επικράτηση με το τελικό 79-55.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης – Παπαγερίδης.

Δεκάλεπτα: 18-9, 35-31, 56-43, 79-55.

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 10, Μαυρίδης 26 (3), Κυριακού, Σαζακλίδης 10, Μαγαλιός, Στακτάρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 11 (1), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 16 (1), Παπαδόπουλος, Ρογγότης 6.

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Τριανταφύλλου 2, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 4, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 2, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 14 (4), Υποδηματόπουλος, Μακρόπουλος 6, Στρέπκος 13, Καρνάβας 14.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This