Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Δεύτερη επεισοδιακή πράξη των μπαράζ για τη μια θέση της Ligue 1 απόψε. 

Μετά την εντός έδρας νίκη της Havre AC επί της Stade Brestois (2-0) την περασμένη Τρίτη, η νικήτρια δοκιμάζεται στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την 3η θέση στη βαθμολογία της φετινής Ligue 2 και αυτή δεν είναι άλλη από την AC Ajaccio. Σημειώνουμε πως η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή όμως επεισόδια που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της.

AC Ajaccio – Havre AC     @ Stade Francois-Coty, Ajaccio

Οι δύο ομάδες έχασαν την απευθείας άνοδο στο νήμα, πραγματοποιώντας μια αρκετά θετική σαιζόν σε πρόσημο. Δεν κατάφεραν να φτάσουν σε επίπεδο σταθερότητας, τις Reims και Nimes όμως σε μια κατηγορία όπως η Ligue 2 είχαν μια αξιοπρεπή πορεία.

Αμφότερες έδειξαν ότι είναι ομάδες έδρας, με τους περισσότερους βαθμούς να αντλούνται και από τη ώθηση που τους έδωσε το κοινό τους, και με αυτό βρίσκεται εδώ απόψε η Havre, και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Κορσικής. Στη διάρκεια μάλιστα της κανονικής περιόδου, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντός έδρας νίκες (1-0 για την Ajaccio, 2-0 για τη Havre) επιβεβαιώνοντας αυτό το στατιστικό. Πολύ σημαντική λοιπόν η σημερινή μάχη και η νικήτρια ομάδα (στο 90λεπτο, παράταση ή και πέναλτυ) θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Toulouse που κατέλαβε οριστικά χθες τη 18η θέση της Ligue 1 μετά την ολοκλήρωση της χθεσινοβραδινής τελευταίας αγωνιστικής.

Τι θα επιλέξουμε
Αμφίρροπη σαφώς η αποψινή αναμέτρηση που κρίνει τις πιθανότητες ανόδου στα σαλόνια της Ligue 1. Αμφότερες οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία αμυντικής λειτουργίας και δεδομένου του άγχους και της σκοπιμότητας, δεν αναμένουμε πολλά γκολ. Θα ποντάραμε στην πρόκριση της Ajaccio, αλλά ως βασική μας επιλογή θα προτιμήσουμε το under.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (Barrages)
20:00 AC Ajaccio – Havre AC Under 2.5 Goals (1.59) 1-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This