Επιλογή Σελίδας

Βαριά ήττα που φέρνει στην επικίνδυνη ζώνη, μια αγωνιστική πριν το τέλος της Football League, γνώρισε ο Αιγινιακός στο Ηράκλειο, υποκύπτοντας στην ανωτερότητα του Εργοτέλη ο οποίος επιβλήθηκε με 5-1 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Οι Αιγινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την αρχή του αγώνα, με τον Κάιπερς να κάνει το 1-0 στο 3′, κατόρθωσαν όμως να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Πέριτς σε 1-1. Στο β’ μέρος όμως, ο Αιγινιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και μέσα σε ένα εξάλεπτο (71′ Κάιπερς, 75′ Τσέλιος, 77′ Ιατρούδης) κατέρρευσε, με το τελικό 5-1 να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις ο Σταματάκος.
Πλέον ο Αιγινιακός που υποδέχεται την Παναχαϊκή την τελευταία αγωνιστική, ισοβαθμεί με Αναγέννηση Καρδίτσας (παίζει εντός έδρας με Άρη) και Σπάρτη (παίζει εκτός έδρας με ΟΦΗ) στους 37 βαθμούς και θέλει την τελευταία αγωνιστική καλύτερο αποτέλεσμα από τους Καρδιτσιώτες ή τους Λάκωνες για να παραμείνει στην κατηγορία. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας ο Αιγινιακός υποβιβάζεται ενώ υπερτερεί σε ισοβαθμία με τη Σπάρτη και υστερεί σε ισοβαθμία με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Σταματάκος από αριστερά έστρωσε για τον Κάιπερς κι αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 για τον Εργοτέλη.
14′ Σούτ του Κάιπερς από καλή θέση, ο Κούστα έδιωξε πάνω στη γραμμή, για τον Αιγινιακό.
34′ Ο Μπουρσέλης από δεξιά έστρωσε στον Κάιπερς, αυτός έκανε το πλασέ όμως η μπάλα κόντραρε στον Πετρούση.
37′ “Κομπίνα” με τους Κάιπερς, Μπούζα και Μπουτσάκη, σε φάουλ για τους γηπεδούχους, η μπάλα από το σουτ του τελευταίου έφυγε πολύ ψηλά άουτ.
45’+2′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Πέριτς εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της κρητικής άμυνας και με κοντινή κεφαλιά έπειτα από προσπάθεια του Τσολακίδη έκανε το 1-1.
54′ Ο Νικολακάκης έδωσε στον Κάιπερς, αυτός έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Τόλιου.
71′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Μπουρσέλης τροφοδότησε τον Κάιπερς κι αυτός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-1 με πλασέ.
75′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Ιατρούδης πάσαρε στον Τσέλιο κι αυτός με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.
77′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Ιατρούδης με ωραίο σουτ έκανε το 4-1.
90′ ΓΚΟΛ! 5-1: Ο Σταματάκος με ωραίο πλασέ από αριστερά διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρου (Εύβοιας) με βοηθούς τους Παπανικολάου (Κορινθίας) και Λυμπερόπουλος (Αθηνών). 4ος διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης (Αθηνών).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν ο Σταματάκος του Εργοτέλη και οι Τσολακίδης, Ανδρικόπουλος και Πέριτς του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου (69′ Μαζουλουξής), Σταμόπουλος (45′ λ.τρ. Νικολακάκης), Μπουτσάκης, Κάιπερς (73′ Ιατρούδης), Σταματάκος, Αγγελόπουλος.
Στον πάγκο: Χανιωτάκης, Βογιατζής, Έφορντ, Μανουσάκης.
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος (79′ Φουρτζίου), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Τοπαλίδης, Πέριτς, Κούστα (80′ Μπιλάλι), Ζούρκος, Τσολακίδης (58′ Χότζιτς).
Στον πάγκο: Καραγκιόζης, Στόικος, Ταουσάνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This