Επιλογή Σελίδας

Κώστας Νικολαΐδης (προπονητής Αιγινιακού): «Δεν θα σταθώ ούτε στις απουσίες, ούτε στα προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην προετοιμασία μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή, αλλά δεν μας προβλημάτισε ιδιαίτερα, εκτός από το γρήγορο γκολ που πέτυχε, αντίθετα βάλαμε το γκολ με καλή τακτική που είχαμε. 

Με αυτό το σκεπτικό έπρεπε να μπούμε και στο δεύτερο ημιχρονο. Ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές και από ένα ατομικό λάθος δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Φανήκαμε σαν μια ομάδα που πετά λευκή πετσέτα και είναι κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει και θα το συζητήσουμε. 

Θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά όπως εγώ έτσι και όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τα αρνητικά που γίνονται και να αναλογιστούμε το που βρισκόμαστε. Το καλό είναι ότι η χρονιά τελειώνει και εύχομαι να τελειώσει καλά και θα κριθούμε όλοι με πρώτο εμένα. Θα πρέπει να ξέρει ο κάθε ένας που παίζει. Ήταν βαρύ χαστούκι για εμάς το σημερινό, αλλά δίκαιο. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο».

Αντώνης Ανδρουλάκης (γυμναστής Εργοτέλη): «Θα ήθελα να ευχηθώ στον Αιγινιακό καλή συνέχεια στον αγώνα που του απομένει. Εμείς στο τελευταίο εντός έδρας μας παιχνίδι, θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εμφάνισή τους. Πέτυχαν μια όμορφη νίκη που την αξίζαμε. Στα Τρίκαλα θα πάμε για τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε μας αγώνα».

Χρήστος Μπάτζιος (ποδοσφαιριστής Εργοτέλη): «Αρχικά να στείλω τις ευχές μου στον Αιγινιακό για καλή επιστροφή. Ήταν ένα παιχνίδι που κυριαρχήσαμε από το 1ο λεπτό. Από μια αδράνειά μας δεχθήκαμε την ισοφάριση, αντιδράσαμε όμως και πήραμε νίκη με ευρύ σκορ που θέλαμε, για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Τώρα πάμε στα Τρίκαλα στο τελευταίο ματς που έχουμε στο οποίο θα πάμε για το καλύτερο όπως προσπαθούμε σε κάθε ματς.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τη βοήθεια που μας έδωσε σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις που είχαμε». 

πηγή: capitano.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This