Επιλογή Σελίδας

Το 8ο κύπελλο στην ιστορία της άφησε μια… γλυκόπικρη γεύση στην Τσέλσι! Απώλεια τίτλου, απώλεια σεντονιού και πρόωρος αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League έκαναν βαρύ το κλίμα για τον Αντόνιο Κόντε και τα βρετανικά ΜΜΕ μιλούν για διαζύγιο! Ποιος όμως θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης; Εχει ελπίδες παραμονής ο Ιταλός;

Λουίς Ενρίκε: Το μεγάλο φαβορί!
Είναι ο άνθρωπος που πιθανόν να αναλάβει την Τσέλσι σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Είχε συνδεθεί με μία κίνηση στο Λονδίνο μήνες τώρα, όμως στο πιο μεγάλο μέρος εκείνης της περιόδου ήταν και στο στόχαστρο της Άρσεναλ. Με τον Μικέλ Αρτέτα να φαίνεται πως αναλαμβάνει δουλειά στο «Εmirates»,  οι ελπίδες του Ενρίκε να πάει στην Τσέλσι έχουν αυξηθεί για τα καλά. Έχει μείνει χωρίς δουλειά από τότε που έφυγε από την Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση. Πρόκειται πάντως για μία ακριβή επιλογή και κάπου… κολλάει το θέμα. Ο Αμπράμοβιτς θέλει να κάνει την υπέρβαση και στο πρόσωπο του Ισπανού βλέπει τον ιδανικό προπονητή

Maurizio Sarri with Marek Hamsik
Μαουρίτσιο Σάρι: Πολλές πιθανότητες…
Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε μία πετυχημένη παρουσία, αλλά δίχως κατακτήσεις τροπαίων στη Νάπολ. Οι Ναπολιτάνοι μπορεί να αισθάνονται… ηθικοί νικητές του πρωταθλήματος, αλλά οι συζητήσεις με τον Σάρι έχουν παγώσει τους τελευταίος μήνες. Ο Ιταλός ξέρει πως η Τσέλσι μπορεί να του προσφέρει όλα τα κίνητρα και τις εγγυήσεις για ένα δυνατό ρόστερ, όμως ο ίδιος έχει τονίσει πως πρώτα θα μιλήσει με τον Ντε Λαουρέντις για το μέλλον του!
 

Antonio Conte gestures on the touchline at Wembley 

Αντόνιο Κόντε: Ζητάει πολλά…
Από τον Φεβρουάριο κι έπειτα όλοι μιλούσαν για σίγουρο διαζύγιο, ενώ τον Απρίλη στο Νησί μιλούσαν για τον διάδοχο του Ιταλού. Τώρα πια όμως δεν συμβαίνει αυτό. Ο Κόντε ζητά περισσότερα από 10 εκατ. λίρες για να φύγει και το κόστος είναι τεράστιο για τους Μπλε! Η ομάδα δεν θέλει να πληρώσει τον Ιταλό για να φύγει και ο Κόντε δεν θέλει να φύγει δίχως να πληρωθεί. Μήπως αυτή η επιμονή δείχνει ότι η Τσέλσι θα καταλήξει με τον ίδιο προπονητή γι ακόμα μία χρονιά; Ο Κόντε πάντως είναι από τις περιπτώσεις με τις πιο λίγες πιθανότητες να μείνει του χρόνου. Εάν γίνει αυτό θα υπάρξουν και πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ!
 

Brendan Rodgers with the Scottish Cup

Μπρένταν Ρότζερς: Το αουτσάιντερ
Ο Μπρένταν Ρότζερς πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία με την Σέλτικ στη Σκωτία, έχει δυο διαδοχικά τρεμπλ και ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει να βρεθεί στο Λονδίνο. Είναι στη λίστα των Μπλε, δεν είναι φαβορί, αλλά το όνομά του έχει αρκετούς υποστηρικτές στο δ.σ. της ομάδας. Υπάρχουν όμως και αγκάθια, αφού οι Λονδρέζοι είναι απογοητευμένοι από τον λιγοστό χρόνο που έδωσε ο Ρότζερς στον Μουσόντα. Περίμεναν πολλά περισσότερα και ίσως αυτό να παίξει το ρόλο στην τελική επιλογή!

Kάρλο Αντσελότι: Αρέσει στον κόσμο…
Έχει μείνει χωρίς δουλειά από τότε που έφυγε από την Μπάγερν Μονάχου. Μία επιστροφή του θα αντιμετωπιζόταν πολύ θετικά από τον κόσμο, μιας και υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές. Ο Αντσελότι είχε συνδεθεί με την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας πριν την αναλάβει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενώ βρέθηκε κι αυτός στην λίστα της Άρσεναλ. Μπορεί να αποτελέσει μία λύση με εμπειρία και αξιοπιστία.

H λίστα της Τσέλσι περιλαμβάνει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον Μαξ Αλέγκρι, αλλά και τους Σαμπάολι, Σιμεόνε. Οι δυο Αργεντίνοι αρέσουν πολύ, αλλά Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης κάνουν τα πάντα για να τους κρατήσουν και πολύ δύσκολα τα εκατομμύρια του Αμπράμοβιτς θα τους δελεάσουν!

Πηγή: Gazzetta – Four Four Two

Pin It on Pinterest

Shares
Share This