Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Προτελευταία πράξη της φετινής σαιζόν για τη Ligue 1, που περιλαμβάνει την πρώτη αναμέτρηση από τις δύο που θα καθορίσει ποια ομάδα -εκ των Toulouse και Ajaccio- θα παραμείνει μαζί με τις Reims, Nimes που ανέβηκαν από την περυσινή Ligue 2. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

AC Ajaccio – Toulouse FC     @ Stade de la Mosson, Montpellier

Λίγες ημέρες και σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της επιλογής της Εθνικής ομάδας των Tricolores από τον Didier Deschamps, θα περίμενε κανείς ότι όλη η χώρα θα είχε να ασχοληθεί με τα προκαταρκτικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μόλις λίγες εβδομάδες πριν την έναρξή του. Παρ’ όλα αυτά, τα γεγονότα που εκτιλίσσονται γύρω από τα φετινά μπαράζ (λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ), έχουν στρέψει το ενδιαφέρον σε αυτές τις αναμετρήσεις που έτσι κι αλλιώς έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ποδοσφαιρική ουσία λέει απόψε ότι η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο της Montpellier λίγα χιλιόμετρα μακρία από το νησί της Κορσικής -και έδρα της AC Ajaccio- αποδυναμώνοντας σε κάθε περίπτωση τις όποιες πιθανότητες των Κορσικανών απέναντι σε μια αντικειμενικά ποιοτικότερη ομάδα της Ligue 1, όπως είναι η Toulouse. Αγωνιστικά, για τους τυπικά γηπεδούχους η πρόκριση επί της Havre ήταν πύρρειος καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τεχνικού της Olivier Pantaloni (θα απουσιάσει από τον πάγκο) και τριών βασικών ποδοσφαιριστών (μεταξύ τους και ο αρχηγός Mathieu Coutadeur) απόρρεια των αποβολών στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Τι θα επιλέξουμε
Οι φιλοξενούμενοι -έστω στο Montpellier- Violets έχουν πλέον αποκτήσει πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά την υπόθεση-πρόκριση, καθώς θα αποφύγουν ουσιαστικά το εκτός έδρας παιχνίδι. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα το τελευταίο 24ωρο έχει αλλάξει το σετ αποδόσεων που τους δίνει πλέον ως φαβορί. Ένα γκολ ίσως τους αρκεί ενόψει της ρεβάνς, όμως δεν περιμένουμε καμία από τις δύο ομάδες να ανοιχτεί ή να ρισκάρει σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση. Κατά συνέπεια, θα πάμε στην επιλογή της διπλής ευκαιρίας των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με το under 3.5 γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (Barrages)
21:45 AC Ajaccio – Toulouse FC X2 & Under 3.5 Goals (1.62) 0-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This