Επιλογή Σελίδας

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου για τα ημιτελικά των playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, βρέθηκαν οι προπονητές και οι αρχηγοί από τις 4 ομάδες, που συνεχίζουν στα ημιτελικά (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας και ΠΑΟΚ).

Όπως ανέφερε ο αρχηγός του Δικεφάλου, για τους ίδιους σημαίνει πολλά ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα ημιτελικά, θα παλέψουν όμως τώρα για το καλύτερο.

«Μετά από τρία χρόνια, είμαστε πάλι στην τετράδα. Είχαμε μία δύσκολη χρονιά, ειδικά στην αρχή της, με ήττες και τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, δουλέψαμε πολύ και δεν χάσαμε την πίστη στην ομάδα μας. Ήταν ένας στόχος η τετράδα και τον καταφέραμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θέλει μεγάλη συγκέντρωση απέναντι στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που δεν έχει κάνει καμία ήττα μέχρι τώρα».

 «Σημαίνει πολλά η επιστροφή στα ημιτελικά. Όλη τη χρονιά ιδρώναμε για να μπούμε στην τετράδα. Ήταν στόχος μας, τα καταφέραμε και πρέπει να παλέψουμε πάρα πολύ τώρα για κάτι καλύτερο».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This