Επιλογή Σελίδας

Η συμβολική «εκκίνηση» του 15ου Olympus Marathon 2018 δόθηκε με την επίσημη Συνέντευξη Τύπου στο Runner Store!  Ο Olympus Marathon ξεκίνησε ανεπίσημα την Τετάρτη 23 Μαΐου στη Συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, που δόθηκε στο κατάστημα Runner Store, στην Αθήνα. Ο αγώνας διεξάγεται για 15η χρονιά και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Olympus Marathon 2018

Μεγάλος Χορηγός η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ που υποστηρίζουν με συνέπεια εδώ και χρόνια τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες δρομικές διοργανώσεις της χώρας  παροτρύνοντας τους αθλητές να φροντίσουν την «Αύρα τους».

Μεταξύ των δρομέων, όπως και σε όλες τις διοργανώσεις, θα είναι και η AVRA Running Team, που αποτελείται από εργαζομένους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που με σύμμαχο την καλή διάθεση, μεταφέρουν το μήνυμα της άθλησης και της προσπάθειας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης κ. Παντερμαλής, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Αθλητισμού-Παιδείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Δημόπουλος, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Olympus Marathon, o κ. Δημήτριος Κατιρτζής αρχηγός των εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Κατερίνης, ο κ. Δημήτρης Γεωργούλης πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας, ο δημοσιογράφος και ορεινός δρομέας Παντελής Καψής, ο πρωταθλητής Δημήτρης Θεoδωρακάκος, o Γιώργος Διαλεκτός πρωταθλητής ορεινού τρεξίματος και οι εκπρόσωποι των χορηγών.

Σημαντική η παρουσία εκπροσώπων του Σώματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι είναι οι βασικότεροι παράγοντες για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, αψηφώντας κάθε δυσκολία, πιστοί στο έργο τους για την προστασία και προσφορά στο συνάνθρωπο. Τη συζήτηση συντόνισε ο κ.Πάνος Παναγιωτίδης.

Στη συνέντευξη αρχικά αναφέρθηκε η ιστορική πορεία του Olympus Marathon και η φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό του. Σημαντικό γεγονός, η συμμετοχή του αγώνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Migu Run Skyrunner World Series 2018, αποτελώντας τον μοναδικό Ελληνικό αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στη πιο σημαντική λίστα της κατηγορίας Sky Classic. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Όπως σημειώθηκε, ιδιαίτερα απαιτητική για τους διοργανωτές θεωρείται η φετινή χρονιά λόγω της ένταξης δύο νέων αγώνων τον Olympus Ultra και τον Olympus Vertical στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων του Olympus Marathon εμπλουτίζοντας έτσι την παλέτα των αγώνων της διοργάνωσης.

Χορηγοί 
Μεγάλος χορηγός του αγώνα το Φυσικό Μεταλλικό νερό Αύρα και η Coca-Cola Τρία Έψιλον,η εταιρεία Salomon, η εταιρεία Polo, η εταιρεία Suunto,η εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Avis, H Eθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ,η εταιρεία Melissa,η εταιρεία Aegean,η εταιρεία Squeezy Sports Nutrition,η Ravago Hellas, η Ravatherm Hellas και η Novo Nordisk.

Συνδιοργανωτής του αγώνα είναι το εξειδικευμένο κατάστημα δρομικών ειδών Runner Store μαζί με την Olympus Marathon, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This