Επιλογή Σελίδας

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova “Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου”, είναι μια ποδοσφαιρική-αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό Αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports.

Οι Έλληνες φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννησή του, τη σεζόν 1979-1980 ώς τις μέρες μας. Σε αυτή τη σειρά εκπομπών οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς ήρωες που μας συγκινούν, ενώ διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα ρομαντικά χρόνια που αγωνίζονταν.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, στις 22:00

Επεισόδιο 3ο: «ΠΑΟΚ 1984 – 1985»

Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1984-1985. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μιλάνε βασικοί συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου, όπως οι Κώστας Ιωσηφίδης, Χάρης Μπανιώτης, Απόστολος Τσουρέλας, Βασίλης Βασιλάκος, Γιώργος Κωστίκος, Κώστας Αλεξανδρίδης, Κώστας Μαλιούφας, Χρήστος Δημόπουλος, Ράντε Πάπριτσα, καθώς και οι Γιώργος Κούδας, Μλάντεν Φορτούλα που εκείνη τη σεζόν είχαν τελειώσει την καριέρα τους αλλά ανήκαν στο επιτελείο της ομάδας.

Οι παλιές δόξες του ΠΑΟΚ, θυμούνται ιστορίες του παρελθόντος που δεν έχουν ακουστεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, ενώ το αφιέρωμα περιλαμβάνει επίσης στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της πορείας του ΠΑΟΚ  προς την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 1984-1985.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This