Επιλογή Σελίδας

Την εικόνα και το θέμα του πρωτότυπου, ανάγλυφου μεταλλίου, για τη φετινή 3η διοργάνωση του αγώνα δρόμου Ten – Τen Run (Δέκα στο Δέκα), έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, η Οργανωτική Επιτροπή.

Στο θέμα του φετινού μεταλλίου, αποτυπώνεται το επίσημο σήμα του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), στο οποίο δεσπόζει το εμβληματικό κτίριο της Αστικής Σχολής στη μία όψη, ενώ η άλλη όψη είναι εμπνευσμένη από το poster της φετινής διοργάνωσης. Το μετάλλιο του αγώνα των 10 χλμ έχει σχήμα κυκλικό, ενώ το μετάλλιο του παιδικού αγώνα 1χλμ τετράγωνο.

1

Όπως είναι γνωστό, τον 3ο αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία “Ten – Τen Run” (Δέκα στο Δέκα), καθώς και τον παιδικό αγώνα 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας Ζευς, την Κυριακή 03 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης (10ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας).

2

3

4

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 01 Ιουνίου, η διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής. Ήδη συγκριτικά με την περυσινή αντίστοιχη χρονική περίοδο, ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής είναι αισθητά μεγαλύτερος, γεγονός που καλλιεργεί βάσιμες προσδοκίες, για την καταγραφή ενός νέου ρεκόρ συμμετοχών.

Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται μέσω της φόρμας εγγραφής στο επισυναπτόμενο link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOXSGI0vGbitIf9XcNBVyq-c0EOu1V0W4Ok7LLlFWriQWqbA/viewform

Υπενθυμίζεται ότι το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι δωρεάν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This