Επιλογή Σελίδας

Για μία ακόμη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Ομιλο Ακμή υλοποιεί με επιτυχία το πρόγραμμα σπουδών αθλητών και αθλητριών. Ο Ομιλος Ακμή συνεχίζει και στηρίζει το έργο της ομοσπονδίας, προσφέροντας υποτροφίες σε αθλητές και αθλήτριες.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ενέργεια της ομοσπονδίας, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί, ως μία από τις σημαντικότερες δράσεις της. Ο ΣΕΓΑΣ την τελευταία τετραετία επέλεξε να δώσει …διπλή ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες του, ανοίγοντας τους επαγγελματικούς ορίζοντες και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία καλύτερη ζωή μετά το τέλος της αθλητικής τους καριέρας.
 
«Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στον Ομιλο Ακμή για την πολυετή και ουσιαστική συνεργασία, που έχει προσφέρει την δυνατότητα σπουδών υψηλού επιπέδου σε περισσότερους από 60 αθλητές και αθλήτριες στίβου. Στον ΣΕΓΑΣ θεωρούμε προτεραιότητα μας να συμβάλουμε ώστε οι αθλητές μας να μην πρωταγωνιστούν μόνο στους στίβους των σταδίων, αλλά στον εξίσου δύσκολο και απαιτητικό στίβο της μόρφωσης.  Οι φετινές υποτροφίες συμβάλουν αποφασιστικά στην κατεύθυνση αυτή. Εύχομαι στους νέους σπουδαστές του Ομίλου Ακμή καλές σπουδές”, είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.
 
«Σε περιόδους ύφεσης και κρίσης, το να συνεχίζουμε να παρέχουμε στήριξη στους Έλληνες πρωταθλητές  είναι χρέος για όλους εμάς τους λειτουργούς της Παιδείας. Ως Εκπαιδευτικός Όμιλος Ακμή, πρωτοπορούμε για μία ακόμη φορά, στηρίζοντας του αθλητές και πρωταθλητές του ΣΕΓΑΣ. Η ιδιωτική παιδεία ως συμπληρωματική της Δημόσιας, θα δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες νέους αθλητές μας να διαπρέψουν και στον επαγγελματικό στίβο όπως και στον αθλητικό», είπε ο πρόεδρος του Ομίλου Ακμή Κωνσταντίνος Ροδόπουλος. Ο ΣΕΓΑΣ μέσα από το πρόγραμμα των υποτροφιών κατάφερε να εξασφαλίσει επαγγελματική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε περισσότερους από 60 αθλητές και αθλήτριες.

 Μεταξύ των αθλητών και των αθλητριών βρίσκεται και η Κατερινιώτισσα, Άννα Κιάφα, η οποία υπενθυμίζουμε ότι αγωνίζεται στα 400. εμπόδια.

Η λίστα των υποτροφιών
Αντώνης Μάστορας (ύψος)
Παναγιώτης Ανδρεάδης (100μ.)
Τάσος Λατιφλάρι (σφαιροβολία)
Αννα Κιάφα (400μ. εμπόδια)
Νίκος Νεράντζης (επί κοντώ)
Πέτρος Χαντζίου (επί κοντώ)
Ολυμπία Μπέκου (200μ.)
Χρήστος Καλλίας (5.000μ.)
Κατερίνα Κουτλή (800μ.)
Θοδωρής Αλεξιάδης (ύψος)
Κώστας Λογδανίδης (10αθλο)
Γιάννης Ξενικάκης (σφαιροβολία/δισκοβολία)
Γώργος Χριστακάκος (ακοντισμός)
Μαργαρίτα Ντίνα (3.000μ. στιπλ)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This