Επιλογή Σελίδας

To 2008 o Ηλίας Ηλιάδης ανέβηκε από τα 81κ. του 2004 στα 90κ. και μέχρι το 2016 υπήρξε σταθερή εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς στην πιο γεμάτη κατηγορία του τζούντου. Το σερί θα συνεχιστεί και το 2020 στο Τόκιο με τον Θόδωρο Τσελίδη.

Έχοντας μόλις τρεις διεθνείς αγώνες στην καριέρα του, ο 21χρονος Τσελίδης έχει ανέβει στο Νο40 (ανέβηκε 19 θέσεις) της παγκόσμιας κατάταξης ωστόσο προσμεττρώντας μόνο το γκραν πρι του Χόχοτ από το οποίο ξεκίνησε και η Ολυμπιακή πρόκριση, ο Έλληνας τζουντόκα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα. Θυμίζουμ ότι βάσει κατάταξης την πρόκριση για τους Αγώνες του Τόκιο παίρνουν οι 18 πρώτοι (ένας από κάθε χώρα σε κάθε κατηγορία).

Με βάσει την εικόνα που παρουσιάζει ο Τσελίδης, καλώς εχόντων των πραγμάτων, δύσκολα θα μείνει εκτός, ενώ την πρόκριση στους άνδρες θα διεκδικήσει με αξιώσεις και ο Αλέξης Ντανατσίδης που βρίσκεται στο Νο65 έχοντας άνοδο 23 θέσεων έχοντας μόλις δύο αγώνες στο ενεργητικό του, αλλά με τους 182 βαθμούς του Χόχοτ βρίσκεται εντός 20αδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Αζωίδη στα 73κ. που είναι ικανότατος τζουντόκα ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και μία μεγάλη έκπληξη στα 100κ.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This