Επιλογή Σελίδας

Για επίπονη διαδικασία που είχε ευτυχή κατάληξη έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγινιακός, Βασίλης Ζήρνας, μιλώντας στο flnews.gr.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς, διότι αναλάβαμε σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, όντας πεσμένη η ομάδα και η ψυχολογία της στο ναδίρ και μόνο με ήττες. Καταφέραμε και αναστρέψαμε το κλίμα και φέραμε την ομάδα αγωνιστικά σε τροχιά σωτηρίας. Πιστέψτε μας ήταν επίπονη αυτή η δοκιμασία, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους δυο ανθρώπους που συμμετείχαν μαζί μου διοικητικά σ αυτήν την προσπάθεια, που μάτωσαν κυριολεκτικά οικονομικά για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σ αυτόν τον αγώνα.

Επίσης το προπονητικό με επικεφαλής τον Κώστα Νικολαΐδη, όλους τους ποδοσφαιριστές, από τον πιο έμπειρο έως τον πιο μικρό για την συνολική προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι, και βέβαια όλους τους αφανείς ανθρώπους που κάνουν το πιο μεγάλο έργο. Αναφέρομαι στον τεχνικό διευθυντή, τον υπεύθυνο γραφείου μαζί με την γραμματέα, τον υπεύθυνο ασφαλείας και φυσικά τον φροντιστή της ομάδας μας. Θέλω ξανά να τους ευχαριστήσω όλους, διότι μια χρονιά χαμένη, κατέληξε σε επίτευξη του στόχου που ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This