Επιλογή Σελίδας

Για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί σε τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες.

Με εντυπωσιακή ανατροπή κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του πολωνού Καμίλ Μαγτσερζακ και να προκριθεί στον τελικό του όπεν της Καζαμπλάνκα.
Ο Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ με 6-4 αλλά έκανε ένα εντυπωσιακό «καμ μπακ», δείχνοντας απίστευτη ψυχραιμία στο δεύτερο σετ.
Εκεί κατάφερε να ισοφαρίσει κερδίζοντάς το με 7-6 (στο τάι μπρέικ ήταν καταιγιστικός χάνοντας μόνο έναν πόντο!) και με άλλη ψυχολογία να πάει στο τρίτο και καθοριστικό σετ, το οποίο επίσης κατέκτησε με 6-4.
Ετσι ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Μαξίμ Τζανβιέρ, Νο355 στον κόσμο (ο Τσιτσιπάς είναι Νο241).
Εφόσον ο Έλληνας τενίστας κερδίσει, τότε θα πρέπει να αναμένει και νέα θεαματική άνοδο στην κατάταξη της ATP μπαίνοντας ίσως ακόμα και στο τοπ200.
Σε κάθε περίπτωση, είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό Challenger στο Μαρόκο, ενώ πριν δυο εβδομάδες είχε παίξει τελικό και μάλιστα είχε φύγει με κούπα από την Πορτογαλία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This