Επιλογή Σελίδας

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, δύο κορυφαία ντέρμπι έρχονται στα κανάλια OTE SPORT, του OTE TV. Στην 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, o πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods στο πρώτο σημαντικό τεστ της σεζόν στις 19:00, ενώ στις 22:00, γίνεται η σέντρα στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Για το πρώτο ντέρμπι της φετινής Stoiximan.gr Basket League με μετάδοση από το OTE Sport 4, το κανάλι θα έχει… κόσμο και κοσμάκη στο ΣΕΦ για την κάλυψη. Στην περιγραφή θα είναι ο Βασίλης Σκουντής, στο ρεπορτάζ οι Αρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας, Πάρης Τσελεπίδης, Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και Ρήγας Δάρδαλης ενώ θα βγουν pre και post game εκπομπές.

Ο Σωτήρης Πουλόπουλος στη «Βραδυνή»!

Ο Γιάννης Λοβέρδος γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας «Βραδυνή». Και τη θέση του θα αναλάβει ο διευθυντής του «Πρωταθλητή» Σωτήρης Πουλόπουλος, ο οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο restart που θα κάνει η ιστορική εφημερίδα του Κώστα Μήτση.

Λεπτό προς λεπτό

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports το Σάββατο 15 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό στο πλαίσιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα», τις αναμετρήσεις Ρέθυμνο Cretan Kings – Άρης, Τρίκαλα BC Aries – Απόλλων Πατρών Carna και Προμηθέας Πάτρας – Δόξα Λευκάδας. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels για την 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα των αγώνων από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στο Novasports2HD, όπου θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ ενώ στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση και των αγώνων.

Και επίσημα το Basketball Champions League με ΑΕΚ, Αρη και ΠΑΟΚ στη Nova

Σε συνέντευξη Τύπου προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, το Basketball Champions League και τα κανάλια Novasports, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας τους, που αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη αγώνων της νεοσύστατης διοργάνωσης στο μπάσκετ για την τριετία 2016-2019, με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Τα κανάλια Novasports, πιστά στην υπόσχεση τους να προσφέρουν στον Έλληνα φίλαθλο το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο, εξασφάλισαν τη νέα μεγάλη διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, το Basketball Champions League. Έτσι από φέτος οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν κάθε Τρίτη και Τετάρτη, αρχής γενομένης από την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και όλα τα μεγάλα παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής από τα αθλητικά κανάλια της Nova. Παράλληλα, όλο το ρεπορτάζ και οι ειδήσεις θα παρουσιάζονται από τις ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και από το Novasports24HD και το Novasports.gr.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στη συνεργασία, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας, καθώς η νέα διοργάνωση το Basketball Champions League είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις με θέαμα που θα κόβει την ανάσα. Η νέα διοργάνωση των 40 ομάδων και των 22 χωρών, θα έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ που έχουν κατακτήσει συνολικά 7 ευρωπαϊκά τρόπαια και έχουν χαρίσει και οι τρεις αυτές ομάδες μοναδικές μπασκετικές στιγμές σε όλους τους φιλάθλους. Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά κυρίως την αγάπη και το πάθος για το μπάσκετ, θα καλύψουν μέσα από μεταδόσεις υψηλών προδιαγραφών τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων για νέες ευρωπαϊκές διακρίσεις. Το Basketball Champions League έρχεται για να συμπληρώσει το παζλ των μεγάλων μπασκετικών γεγονότων που προσφέρουμε στους συνδρομητές μας, μαζί με την EuroLeague, τη Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ».

Ο CEO του Basketball Champions League, κ. Πατρίκ Κομνηνός επισήμανε: «Η συνεργασία του νεοσύστατου Basketball Champions League με τη Nova αποσκοπά στην καλύτερη δυνατή προβολή της διοργάνωσης. Η εμπειρία της Nova σε αθλητικές παραγωγές, εγγυάται το υψηλό επίπεδο των τηλεοπτικών μεταδόσεων, ενώ η παρουσία κορυφαίων δημοσιογράφων με εξειδίκευση στο μπάσκετ, εξασφαλίζει ποιοτικες εκπομπες που θα αναδειξουν την συνολικη μας προσπαθεια. Η συμμετοχή τριών κορυφαίον Ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθιστά την Ελληνική αγορά από τις πλέον σημαντικές και είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από τα κανάλια της Nova η νέα αυτή διοργάνωση βρίσκει την καλύτερη δυνατή πλατφόρμα για την ανάδειξη της».

Δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και οι τρεις ελληνικές ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στο Basketball Champions League. Χαιρετισμό απηύθηναν κ. Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, κ. Εμμανουήλ Λάσκαρης και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη νέα διοργάνωση. Επίσης, στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο Assistant Coach της ΑΕΚ, κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Άρης, κ. Γιάννης Χατζόπουλος, ο τεχνικός του Άρη, κ. Δημήτρης Πρίφτης, οι μπασκετμπολίστες του Άρη, Βασίλης Ξανθόπουλος και Σπύρος Μούρτος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κ. Σούλης Μαρκόπουλος και οι μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Ζάνις Πέινερς.

Απονομή Επάθλου Novasports

Η 14η απονομή του Επάθλου Novasports στο Volleyball και στο Water Polo για την βράβευση των κορυφαίων αθλητών της σεζόν 2015-2016 θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα καλυφθεί live στις 21:00 σε Novasports2HD, NovaGO και Novasports.gr.

Οχι στη ρητορική μίσους

Η ΕΡΤ πρωτοπορεί στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και των διακρίσεων, συμμετέχοντας στο διετές ευρωπαϊκό πρόγραμμα δράσεων υπό τον γενικό τίτλο «Οχι στη ρητορική μίσους από τα ΜΜΕ». Η δράση υλοποιείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και για τη συμμετοχή της έλαβε χρηματοδότηση ύψους 100.004,88 ευρώ από το συνολικώς εγκεκριμένο ποσό των 639.363,86 ευρώ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This